BIST 10.234
DOLAR 32,21
EURO 35,13
ALTIN 2.476,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hangi futbolcu harçlık istedi?

Bursaspor'da futbolcular Başkan Yazıcı'yla tek tek bayramlaşırken, bir oyuncunun harçlık istemesi gülüşmelere neden oldu.

Abone ol

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.

Futbolcular ve kulüp personeli sırayla Başkan Yazıcı ve yönetimle bayramlaştı.

'BAK VOLKAN, PARAM YOK'

Oldukça neşeli geçen bayramlaşmada Başkan Yazıcı futbolcularla tek tek ilgilendi. Futbolculardan Volkan Şen başkandan bayram harçlığı istedi. Başkanın ceplerini çıkararak parasının olmadığını göstermesi gülüşmelere sebep oldu.

Başkan Yazıcı, kendi sahalarında oynayacakları Eskişehir maçı için futbolcularına başarılar diledi. Yazıcı Eskişehirspor'u yenerek bu bayramı çifte bayram olarak kutlayacaklarını söyledi.

Bursaspor'un elde ettiği başarının tesadüf olmadığını ifade eden Yazıcı, taraftarla olan sağlam diyoloğun önemine temas etti.

'OTOPARK GELİRİYLE BU İŞ OLMAZ'

Başkan İbrahim Yazıcı, yoğun bir maç trafiğine gireceklerini belirterek, "Yoğun bir maç trafiği başlıyor. Bu trafik bayağı sürecek. Bugüne kadar bunu başarılı bir şekilde gösterdik. Herkes bizim muhasebemizi yapıyor. Şeffaf bir yönetime sahibiz. Zirvenin takipçisi olacağız" dedi.

İbrahim Yazıcı, "Büyük kulüplerin bütçelerinin nerelerde olduğuna bakmak lazım. Biz o bütçelerin yanında mütevazı gelirlerle buraya kadar geldik. Bursaspor'un kalıcı gelirleri olması lazım. Sadece katlı bir otopark Bursaspor'un kalıcı geliri olmamalı. Bundan kim ne algılamak istiyorsa algılayabilir. Bursaspor'un zirveyi bırakmaması lazım. Herkese burada görev düşüyor'' şeklinde konuştu.