BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  GÜNCEL

Halk damacanasını iade ediyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 'sularının kirli olduğu' açıklanan firmaların bayileri, iade edilen suları kaldırımlara ve ağaç diplerine döküyor.

Abone ol

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 'sağlıksız su üreten firmalar' arasında yer alan Buzdağı'nın bayiliği yapan Serkan Tepeyurt, “Daha önce de böyle olmuştu.

Firma mahkemeye vermiş ve kazanmıştı. Üç senedir herhangi bir sorun yoktu. Ama bu açıklamanın ardından, büyük bir düşüş yaşadık. Müşteriler suları iade ediyor, biz de suları imha ediyoruz. Şirketle olan ilişkimizi kestik. Listede ismi olmayan başka bir firmayla anlaştık. Bu açıklamada bir oyun olduğunu düşünüyorum ama müşterilerimizin güveni için hemen firmayı değiştirdik. Bu açıklamanın ardından müşterilerin bize olan güveni de azaldı” diye konuştu.

Damacanaları ağaç diplerine dökerek imha eden Tepeyurt, “Bu damacanalar bizde kalmayacak, geri iade edeceğiz” dedi.

Listede yer almayan bir su firmasının bayiliğini yapan Erkan Demir, “Bizde herhangi bir sıkıntı yok. Satışlarımız gayet iyi. Müşterilerimizin isteklerine cevap veriyoruz. Ama maalesef listede isimleri arkadaşlar zor durumda, onlar içi çok üzülüyoruz. Çoğunun satışlar düşüyor ve başka firmalarla anlaşıyor” dedi.