BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,84
ALTIN 2.418,17
HABER /  MAGAZİN

Hale Soygazi'nin çocuğu Murat Şar mı? İlk eşi Ahmet Özhan ile...

Hale Soygazi'nin çocuğu olduğunu iddia eden Murat Şar gündeme oturmuştu. Show Tv'de Artık Susma programında iddiaya göre Murat Şar, Hale Soygazi ile Ahmet Özhan'ın çocuğuydu. Peki işin aslı ne? Hale Soygazi kiminle evli eşi kimdir?

Abone ol

Hale Soygazi hakkındaki iddialar Show TV'deki Artık Susma programında ortaya atıldı. Murat Şar isimli kişi Hale Soygazi'nin çocuğu olduğunu iddia etti. Dediğine göre 1 günlükken Hale Soygazi onu evlatlık vermişti. Olay büyüdü ve işin içine Hale Soygazi'nin ilk eşi Ahmet Özhan'ın adı da dahil edildi.

Murat Şar 40 yaşında ve iddiasında ısrarlı. O dönemde Hale Soygazi ile evli olan Ahmet Özhan ise ismi olaya karıştırılınca ilk kez konuştu. Böyle bir şeyin akla ve mantığa sığmadığını söyleyen Ahmet Özhan, "Şaşkınlık içerisindeyim. Hukuki ve bilimsel profil itibariyle de hiçbir şekilde sonuca varılamayacak bir iddia. O yüzden bunun bir an önce ortadan kalkmasında fayda var" ifadelerini kullandı.  

Hale Soygazi dava açtı : İddiaları reddeden ve evlatlık verdiği bir çocuğu olmadığını açıklayan Hale Soygazi, olayı yargıya taşıdı. Artık Susma programına dava açan Hale Soygazi “Aslı astarı olmadığı için ciddiye bile almamıştım. Ama reyting adına yapılan seviyesizliği şiddetle kınıyorum.” demişti.

Evlilik programları RTÜK tarafından bitirilen Seda Sayan ve Uğur Arslan Show TV'de Artık Susma isimli sansasyonel bir program yapıyorlar. Programı gündeme getirmek için de Murat Şar isimli kişinin Hale Soygazi'nin çocuğu olduğu yönündeki iddialarını temel bir dayanak olmamasına rağmen yayınlıyorlar. 

Hale Soygazi kiminle evli eşi kimdir: Hale Soygazi medyanın yakından tanıdığı Murat Belge ile evli. Hale Soygazi'nin ilk eşi ise ünlü sanatçı Ahmet Özhan'dı. 1976 yılında Ahmet Özhan ile evlenen Hale Songazi 1985 yılında bu evliliğini bitirdi. 2006 yılında Murat Belge ile dünyaevine giren Hale Soygazi'nin evliliği devam ediyor.