BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,92
ALTIN 2.443,45
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Aykut Erdoğdu ormanlık arazide kafama silah dayadı

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun darp ettiği iddia edilen CHP'nin güvenlik görevlisi Cenk Ünver'in açıklamalarını köşesine taşıdı.

Abone ol

“Sonrası şu… Olay büyüdü, Aykut Erdoğdu ormanlık arazide kafama silah dayadı. ‘Ben devrimciyim, benim devrimci arkadaşlarım seni infaz eder. Sen benim kim olduğumu biliyor musun’ dedi ve darbetti. 17 yıl kick boks yaptım ben ama yine de karşılık vermedik. Küfürler, tehditler.”

Yukarıdaki bu satırlar CHP güvenlik görevlilerinin ekip başı Cenk Ünver'e ait. Çağdaş Ses gazetesine röportaj veren Ünver'in açıklamasını köşesine taşıan isim ise Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur oldu. Yazar, ayrıca söz konusu bomba röportajın linkini yazısının sonuna ekledi.

İKİ AY ÖNCE CHP KAMPINDA DARP OLAYI YAŞANMIŞTI

CHP'nin ağustos ayında Çanakkale'de düzenlediği Adalet Kurultayı’nın üçüncü gecesi, geç saatlerde kamp alanına alkollü olarak girmek isteyen Erdoğdu, kapıda engellenince kavga çıkmış ve güvenlik görevlisi darp edilmişti. Erdoğdu ise yazılı açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı.

CHP'nin "olay adamı" Erdoğdu'yu "CHP’nin “Devrimci” mafyası ve Aykut Erdoğdu" başlıklı köşesinde yazar Uğur, darp edilen Ünver'in 1989'dan beri CHP'de çeşitli kademelerde görev aldığını yazdı.

"İÇİNCE BAŞKA BİR KİŞİLİĞE BÜRÜNDÜĞÜ DE ORTADA"

Kılıçdaroğlu'nun Ünver'i güvendiği isim olarak gördüğünü yazan Uğur, Ünver'in o röportajdaki demeci paylaştı:

“Biz ne devrimciler gördük. Kendisini o koltuğa oturtan Önder Sav’a yaptıklarını, Deniz Baykal’a yaptıklarını da biliyoruz. Onu bırakın örgüte yaptıklarını da biliyoruz. Ben ona hâlâ bey diyorum, hakaret de etmiyorum. İçince başka bir kişiliğe büründüğü de ortada. Kabadayıvari bir vatandaş hâline geliyor."