BIST 10.628
DOLAR 32,19
EURO 35,00
ALTIN 2.425,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hakkari'de AK Parti böyle korunuyor!

Hakkari'de, bir ay önce PKK'lıların silahlı ve bombalı saldırı düzenlediği AK Parti İl Başkanlığı binası, önüne kurulan siperlerle korunuyor.

Abone ol

Hakkari'de, PKK'lı teröristlerin bombalı ve silahlı saldırı yaptığ AK Parti Hakkari İl Başkanlığı binası siperlerle korunuyor.

Saldırının düzenlendiği parti binası girişindeki polis kulübesi önünde kum torbalarıyla siper oluşturulurken, nöbet tutan polisler 24 saat eli tetikte bekliyor.

Kayacan Caddesi'ndeki Hakkari Üniversitesi'ne ait 5 katlı binanın ikinci katında bulunan AK Parti İl Başkanlığı'na 2 kişi tarafından düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıda can ve mal kaybı yaşanmamıştı.

Saldırıda, parti binasının alt katında bulunan bazı iş yerleri ve güvenliği sağlayan polis kulübesinin camlarına ve duvarlarına kurşunlar isabet etmişti. Polis ekipleri, saldırının ardından AK Parti'nin bulunduğu bina etrafında kuş uçurtmuyor. Saldırının hedefindeki polis kulübesinin bulunduğu yerde kum torbalarıyla siper yapıldı.

Bina önünde nöbet tutan polis, siperin içinde 24 saat eli tetikle beklerken, gece hava karardığında Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ve resmi kıyafetli polisler bina etrafında adeta kuş uçurtmuyor.