BIST 10.657
DOLAR 32,06
EURO 34,81
ALTIN 2.423,18
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Batman'da gece gündüz farketmiyor

Batman Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle bir çok çalışmayı geceye aktardı.

Abone ol

Batman Belediyesi, yaptığı çalışmaların bir kısmını Ramazan ayı sebebiyle geceye kaydırdı.

Ramazan ayıyla birlikte pek çok ekibin çalışma saatlerinin geceye kaydırıldığı Batman Belediyesi'nde ekiplerin faaliyetlerini denetleyen Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, "İstenildiğinde gece ya da gündüz hiç fark etmez, çok verimli bir şekilde çalışmalar sürdürülebilir" dedi.

Batman'ın birçok mahallesinde süren çalışmaları yerinde görmek amacıyla gece denetimlerini sürdüren Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Belediye Başkan yardımcısı Hamza Ayiş ile birlikte Çamlıca, 19 Mayıs, Fatih, Şafak, Yeşiltepe, Bayındırlık, Yavuz Selim ve Kültür mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Ramazan ayından dolayı çalışma saatlerinin geceye kaydırılmasının verimliliği artırdığını ifade eden Başkanvekili Temel, "İstenildiğinde gece ya da gündüz hiç fark etmez, çok verimli bir şekilde çalışmalar
sürdürülebilir. Halkımızın oruç ayında sürdürülecek çalışmaların oluşturacağı sıkıntılardan daha ez etkilenmesini sağlamak ve aynı zamanda personelin de işin ağırlığı, havaların sıcaklığı ve yine bunun yanı sıra bir de oruçlu olmaları da gözetildiğinde çalışmalara iftardan sonra başlamak en iyisiydi. Ekiplerimiz en iyi şekilde görevlerini sürdürüyor"
şeklinde konuştu.