BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,88
HABER /  GÜNCEL

Hakkari şehidinin haberi Bursa'daki ailesine ulaştı

ŞEMDİNLİ'de teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şehit Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur'un Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi. Ev bayraklarla donatıldı.

Abone ol

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur'un ailesine acı haber ulaştırıldı.

Büyükorhan ilçesi Piribeyler Mahallesi'nde yaşayan şehidin ailesine acı haber, Büyükorhan Kaymakamı İlhan İlkan, Belediye Başkanı Hasan Taş ve Garnizon Komutanlığından gelen Yarbay Ercan Yavuz tarafından verildi.

1.5 YIL ÖNCE UZMAN ÇAVUŞ OLMUŞ

Bu sırada sağlık ekipleri hazır bekletildi. Şehidin ailesinin evine Türk bayrağı asıldı. Acı haberin duyulmasının ardından aile yakınları ve vatandaşlar, şehidin evine geldi.

Şehit Uğur'un 1,5 yıl önce uzman çavuş olduğu ve en son 3 ay önce ailesini ziyaret ettiği öğrenildi. Şehidin cenazesinin bugün öğlen namazından sonra Piribeyler Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığınca dün gerçekleştirilen operasyonda teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu.