BIST 10.257
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.395,06
HABER /  GÜNCEL

Hakem Özkalfa iyi bir dişçidir

Beşiktaş engelini kayıpsız atlatan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener hakeme yüklendi.

Abone ol

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, diş doktoru olan hakem Özkalfa’ya yüklendi, “Burak’ın pozisyonu net bir penaltıydı. Hakem maça hakim değildi” dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, hakem Tolga Özkalfa’yı kendine has uslubuyla eleştirdi. Diş doktoru olan deneyimli hakem için, “Özkalfa iyi bir dişçidir” diyen Şener, “Burak’ın pozisyonu net bir penaltıydı. Hakem maça ve olaylara tam hakim değildi. Kartlarının yerlerini karıştırdı. Sağ cebine, sol cebine, arka cebine baktı, hep kartını aradı” diye konuştu.

Lig TV’ye telefonla bağlanan Sadri Şener, bu galibiyetle şampiyonluk için önemli bir adım attıklarını belirterek, “Şampiyonluğa en fazla yakışan takımlardan biriyiz. Zaten Türkiye’nin dörtte üçü Trabzonspor’un şampiyon olmasını istiyor. Bu yarışta Fenerbahçe’ye ve Bursaspor’a da başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE DÜŞÜŞE GEÇER

Başkan Şener maçtan önce TRT 1’de yayınlanan, “1’e 1 futbol” programında da şampiyonluk için iddialı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe’nin ikinci yarıya iyi başladığını kaydeden Şener, “Çıkış oldu ama hep böyle devam etmez. Onlarda da düşüş olur. Genelde şampiyonluklar 75-76 puanda oluyor. Ama biz en az 81 puan toplamalıyız” yorumunu yaptı.

Sadri Şener, eski günlerinden uzak olan Yattara’yı ise eleştirdi. Gineli yıldızın çok ciddi paralar kazandığına dikkat çeken Şener, “Kafasına şunu yerleştirmiş, ‘Ben kesinlikle sakatlanmayacağım.’ Kaybettiği topu kovalamıyor, ikili mücadelelere hiç girmiyor. Dişine göre bir sol bek bulunca ve onu yere yatırıyor, seyirci ayağa kalkıyor. Ben bıktım bu yetenekten. Sonucunda gol atamadıktan sonra git bahçede oyna, ne yapalım” diye konuştu.