BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.435,77
HABER /  SPOR

Hakem küfür etti iddiası

Sivasspor'da hakeme tepki. Basın sözcüsü Bülent Yıldırım'a yüklendi..

Abone ol

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Galatasaray, kalecimiz Akın’ı, hakemin büyük toleransı ile döve döve maçı alarak liderlik koltuğuna oturmuştur" dedi.

BÜLENT YILDIRIM'A TEPKİ

Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı da eleştiren Ünsal, "Şimdi siz kalkıp da 'Sahada, Bülent Uygun'un bahsettiği ağabeyler değil Galatasaray'ın genç futbolcuları vardı' derseniz, yine Bülent Uygun'un maçtan sonra söylediği 'Mevzubahis olan 4 büyüklerse gerisi teferruattır' lafını doğrulamış olursunuz" dedi.

Yıldırım'ın müsabaka esnasında tüm avantajlarını Galatasaray'a tanıdığını ileri süren Ünsal, "Bu da yetmezmiş gibi futbolcularımıza da hakaret etmiş, milli futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya'ya da kargaları bile güldürecek olan sarı kartı gösterirken galiz bir şekilde küfür etmiştir" diye konuştu.

Bu arada Sivasspor'da futbolculara teknik direktör Bülent Uygun tarafından 2 gün izin verildi. Pazartesi günü kulüp tesislerinde toplanacak olan kırmızı-beyazlı ekip, gelecek hafta sahasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.