BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.399,28
HABER /  SPOR

Hakana bir talipli daha

Galatasaray'ın istemediği yıldız oyuncuya teklif yağıyor. Son taliplisi yurt içinden bir takım..

Abone ol Galatasaray ile bağlarını koparan Hakan Şükür'ün talipleri bitmiyor !.. Yurt dışından birçok teklif alan tecrübeli yıldıza Türkiye'den de çok sayıda talip var.

Konyaspor'un ciddi şekilde ilgilendiği, hatta başkan Mehmet Ali Kuntoğlu'nun "Hakan Şükür transferinde sona geldik. Çok yakında imzaları atacağız. Hakan Şükür, Konyasporlu olacak. Bunun için de her türlü fedakarlığı yapacağım. Hakan'ı ne olursa olsun alarak transferi sonuçlandıracağız. Hakan Şükür Konyaspor'da diyebiliriz" şeklinde iddialı demeçler verdiği Hakan Şükür için Bursaspor'un de devreye girdiği öğrenildi.

BURSA DA HAKAN'IN PEŞİNDE

Lig TV'nin haberine göre, Hakan Şükür'ün Sakaryaspor'da oynadığı yıllarda da Bursaspor'un başkanlığını yapan İbrahim Yazıcı'nın yıldız futbolcu ile İstanbul'da bir araya geldiği öne sürüldü.

Hakan Şükür'ün Sakaryaspor'dan Bursaspor'a transferini gerçekleştiren isim olan İbrahim Yazıcı, golcü oyuncunun Galatasaray'a satılmasında da rol oynamıştı.

Hakan ile o yıllara dayanan bir dostlukları olan İbrahim Yazıcı'nın golcü futbolcu ile İstanbul'daki ofisinde görüştüğü ve "Bursaspor'a dönmeni istiyoruz" dediği öğrenildi.

Gerek Türkiye gerekse de yurt dışından çok sayıda teklif alan Hakan Şükür'ün ise diğer tekliflerde olduğu gibi İbrahim Yazıcı'dan da süre istediği belirtildi.

Hakan Şükür 1990'da Sakaryaspor'dan Bursaspor'a transfer olmuş ve yeşil beyazlı takımda 2 sezon oynamıştı. Hakan Bursaspor'da 63 maçta forma giyip 14 kez fileleri havalandırmış, A Milli Takım'da ilk golünü atmış ve ardından 1992'de Galatasaray'a transfer olmuştu.