BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hainler üç araca saldırdı

Okmeydanı'nda kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 3 aracı benzin dökerek yakmak istedi.

Abone ol

Mahalle sakinlerinin erken fark etmesi üzerine yangın büyümeden söndürüldü. Araçlarda küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 00.00 sularında Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi Emir Sokak'ta meydana geldi. Ellerinde içi yanıcı madde dolu şişelerle Emir sokağa gelen yüzleri maskeli şahıslar, 34 MPO 48 plakalı Tofaş marka aracın üzerine yanıcı madde döktükten sonra aracı ateşe verdi.

Şahıslar sokak üzerinde park halinde bulunan 34 DS 2845 plakalı Renault ve 34 UL 4729 plakalı aracın da üzerine yanıcı madde dökerek olay yerinden kaçtı.

Mahalle sakinlerinin kundaklama girişimini erken fark etmesi ile araç yangınları büyümeden söndürüldü. Araçlarda küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

Aracı hasar gören Haydar Kaya isimli vatandaş sokakta meydana gelen sesler üzerine dışarı çıktıklarını ve yanan aracı gördüğünü söyledi. Kaya, "Durumu hemen itfaiyeye haber verdik biz de kovalarla su taşıyarak söndürmeye çalıştık. Ben şahısları görmedim ama yüzleri maskeli kişilermiş." şeklinde konuştu. Olay sonrası araçlarına benzin dökülen vatandaşlar arabalarını yıkayarak benzini temizledi.

Öte yandan, polis çevrede şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlattı.