BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.415,43
HABER /  POLİTİKA

İstemeyen çeksin gitsin!

Başbakan Erdoğan, bir dönem MHP'lilerin sıkca kullandığı bir sloganı Hakkari'de açıkça ifade etti. İşte o sözler;

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Hakkari'de MHP'nin bir dönem her miting alanında duymaya alıştığımız bir sözü DTP'liler için kullandı. Konuşmasında DTP'yi bölge insanının duygularını istismar etmekle suçlayan Erdoğan, "istemiyorsanız çeker gidersiniz" diye seslendi!

 ERDOĞAN HAKKARİ VE VAN'IN ARDINDAN DİYARBAKIR'DA DA OLAYLI BİR ŞEKİLDE KARŞILANDI.

DİYARBAKIR VE YÜKSEKOVA'NIN O DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu ziyaretlerinin Hakkari durağında, MHP'nin ünlü sözünü DTP için söyledi ve "beğenmeyen çeker gider" dedi. Erdoğan'ın bu sözleri geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz İnternethaber yazarı Kemal Çapraz'ın fikir babası olduğu ve bir dönem MHP tarafından da sıkça kullanılan "ya sev ya terket" sözlerini hatırlattı.

Öcalan'a işkence senaryodan ibaret

Erdoğan, Yüksekova ilçesinde yaptığı konuşmada Kürt kökenli vatandaşların istismar edildiğini, terörden nemalanmaya çalışanlar olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan, Öcalan'ın işkence gördüğü iddiasını da, "yerel seçim öncesi ortaya atılan senaryo" olarak değerlendirdi.

Ya sev ya terket!

Erdoğan, ''Biz ne dedik? 'tek millet' dedik. Ne dedik? 'tek bayrak' dedik. Ne dedik? 'Tek vatan' dedik? Ne dedik? 'Tek devlet' dedik. Buna kim karşı çıkabilir yahu? Buna karşı çıkabilenin bu ülkede yeri yok. Buyursun istediği yere gitsin. Bundan daha normal şey ne olabilir'' dedi.

Millet gereken dersi verecek!

AK Parti'nin Hakkari Merkez İlçe Kongresi'nde konuşan Başbakan bölge belediyelerinin Kürt kökenli vatandaşları istismar ettiklerini, kimlik siyaseti yaparak, oy toplamayı hedeflediklerini ifade etti, "Çekirge bir atlar, iki atlar üçüncüde işi biter. Bunlar da fazla atlayamayacaklar. Her geçen gün eriyecekler ve benim milletim bunlara gereken dersi er veya geç verecek" dedi.