BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,09
ALTIN 2.469,84
HABER /  GÜNCEL

Hagi Adnan Polat'a erkekçe söylemedi

Fotomaç gazetesi Hagi ile yönetim arasındaki krizin perde arkasıyla ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

Abone ol

Rumen hocayı Polat Otel'e çağıran Polat, "Erkekçe söylemeye geldik" dedi, Hagi "Yanlış anlaşıldım" diyerek geri adım attı.

Fotomaç gazetesi Hagi ile yönetim arasındaki krizin perde arkasıyla ilgili çarpıcı bir iddiayı gündemine taşıdı.

ÇOK SİNİRLENDİ


G.Saray'da Hagi'nin Kardemir Karabük maçı sonrası "İstifamı isteyenler erkekçe yüzüme söylesin" demesi sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat ve yöneticilerinin tepkisini çekti. Karşılaşma sonrası yönecilerle görüşen ve durum değerlendirmesi yapan başkan Polat, Romanya'ya gitmek üzere hazırlık yapan Rumen hocayı aradı ve Polat Otel'e çağırdı. Yöneciler ile Hagi'nin karşısına çıkan Polat, Erkekçe söylemeye geldik. Bu nasıl açıklama" diyerek çıkıştı.

SİZE SÖYLEMEDİM

Polat, "Senin hep arkanda durduk. Bizim hakkımızda nasıl bu sözleri kullanabilirsin" diye de ekledi. Son derece sinirli olan Polat karşısında geri vites yapan Hagi "Yanlış anlaşıldım. Açıklamalarımda sizi kesinlikle kastetmedim. Bu söz konusu değil" ifadesini kullanarak birkaç saat önce basın toplantısında söylediği sözleri inkar etti. Hagi'yi göndermeyi düşünen Polat bunun üzerine karar değiştirdi ve Hagi şimdilik kaldı. Ancak durumu pamuk ipliğine bağlı.