BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Haftanın yeni filmler hangileri?

Yarın vizyona girecek olan 4 filmi sizin için düzenledik. Seçmesi size kaldı.

Abone ol

Türk sinameseverleri bu hafta mutlu edecek filmler vizyona giriyor.

İlk olarak Buz Devri serisinin devamı olan ''Buz Devri4: Kıtalar Ayrılıyor''la başlayalım. Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor'un yönetmenliğini Jason Fuchs yapıyor. Öncekiler gibi başarılı bir film çıkardığı düşünülüyor.

Bir diğer vizyona giren film ise 'Faust' oldu. Faust ise fantastik ve dramın harmanlandığı bir film. Yönetmenliğini Johann Wolfgang Goethe'nin yaptığı film 19. yüzyılda geçiyor.

'Ya Aşk Olmasaydı?' ise Vizyona girecek 3. film. Yönetmenliğini Vicente Villanueva'nın yaptığı film karmaşık bir kız olan Merce'yi anlatmaktadır. Film konusuyla izleyenleri güldüreceğe benziyor.

Son olarakta 'Çernobil'in Sırları' filmi vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Oran Peli yapıyor. Filmde 6 kişilik bir arkadaş grubunun tatil macerası anlatılıyor.

İŞTE HAFTANIN YENİ FİLMLERİ KONULARI VE FRAGMANLARI..

DİĞER SAYFALARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]

İlk önce ''Buz Devri 4:Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)'' filmiyle başlayalım. Yönetmenliğini Jason Fuchs'ın üstlendiği Buz Devri 4 yediden yetmişe herkesin izleyeceği türden. Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri beyazperdeye taşıyor. Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi böyle başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor.


FAUST FİLMİ İÇİN DİĞER SAYFAYA TIKLAYIN

[PAGE]

''FAUST'' filmi ile devam edelim. Yönetmenliğini Johann Wolfgang Goethe'nin üstlendiği filmde dram işleniyor. Goethe’nin bilginin arayışı hakkındaki trajedisinden esinlenen Faust, 19. yüzyılda geçiyor ve ruhunu şeytana satan kahramanını izliyor. O bir düşünürdür, haberleri yayan kişidir; entrikacıdır, hayalperesttir. Açlık, açgözlülük, şehvet gibi temel güdülerin yönlendirdiği adsız bir adamdır. İlerlemek mümkünse neden bulunulan yerde durulsun ki?

YA AŞK OLMASAYDI? FİLMİ İÇİN DİĞER SAYFAYA TIKLAYIN

[PAGE]

''Ya aşk olmasaydı?'' bu hafta izleyenleri güldürecek türden. Yönetmenliğini Vicente Villanueva'nın yaptığı filmin konusu :Merce, karmaşık bir kızdır, sevgilisi yoktur ve sevgili istememektedir, çünkü sevgilisi olduğunda diğer yüzü ortaya çıkar, kontrol cadısına dönüşür. Masördür, özel bir yeteneğe sahiptir, dokunduğu müşterileri duygusal bir çözülmeye düşerler. Asansörde mahsur kalır ve üç itfaiyeci tarafından kurtarılır. İtfaiyeciler, Merce’yi kim yatağa atacak diye iddiaya girer.


ÇERNOBİL'İN SIRLARI FİLMİ İÇİN DİĞER SAYFAYA TIKLAYIN

[PAGE]

''Çernobil'in Sırları'' filmi bu hafta korku severleri etkileyecek türden. Yönetmenliğini Oren Peli'nin yaptığı film 6 kişilik arkadaş grubunun Çernobil tatilini anlatıyor.Avrupa'da tatile çıkan altı kişilik bir arkadaş grubu, gezilerinde rehberlik etmesi için farklı bir turist rehberi tutarlar. Adam onları, Çernobil nükleer faciasından önce işçilerin ikamet ettiği ama artık terk edilmiş olan Pripyat şehrine götürür. Yıkıntıların arasında gezerken turist kafilesi aslında yalnız olmadıklarını fark edeceklerdir...

PİRHANA 3DD İÇİN DİĞER SAYFAYA TIKLAYIN

[PAGE]

Hikaye Arizona, Cross Lake'te su parkı işletecek bir aile üzerinde ilerliyor. Parkın işletmesini üstlenen Chet, parkı şehrin merkezine değil, gölün kenarına yapmaya karar verdiğinde, piranaların saldırısına da açık hale geldiklerinin farkında değildir.

İlk filmde olduğu gibi 1970 ve 1980'lerin gençlere hitap eden korku sineması unsurlarını harmanlayan film, küçük bir aşk hikayesine de yer veriyor.

John Gulager'in yönettiği filmde, Christopher Lloyd garip kişilikli pirana uzmanı rolüyle, ''Sahil Güvenlik'' dizisinin yıldızı David Hasselhoff ise Aquapark'ın açılışına katılmak üzere seyirci karşısına çıkacak. Filmin diğer oyuncuları arasında Gary Busey, Katrina Bowden, Danielle Panabaker, Matt Buch, Chris Zylka ve David Koechner yer alıyor.

SKOR SIFIR İÇİN DİĞER SAYFAYA TIKLAYIN

[PAGE]

Yönetmenliğini Ben Palmer'ın üstlendiği ''Skor Sıfır'' (The Inbetweeners) filminde sinemaseverler, dört kafadar lise öğrencisinin okulu bitirdikten sonra Yunanistan'ın Mali adasına tatile çıkmalarıyla başlarına gelen komik olaylara tanık olacak.

Filmde, James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas, Simon Bird, Emily Head, Lydia Rose Bewley, Laura Haddock gibi isimler rol alıyor.