BIST 10.920
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.507,94
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklıklar ne yönde değişecek?

Abone ol

Haziran ayının gelmesiyle birlikte artan sıcaklıklar bunaltmaya devam ediyor. Hafta sonu piknik alanlarına, plajlara gitme düşünceniz varsa önce hava durumuna bir göz atın...

İşte Meteorolojinin son tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney ve doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz ile Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Sivas Gaziantep, Kilis, Erzincan, Erzurum, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş ve Antalya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

screen-shot-2012-06-22-at-10.52.58-am.png

MARMARA:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

screen-shot-2012-06-22-at-10.53.08-am.png

AKDENİZ:Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz ile Antalya il genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU:Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kayseri ve Sivas çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

screen-shot-2012-06-22-at-10.53.13-am.png

BATI KARADENİZ:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU:Parçalı zamanla batısı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gaziantep ve Kilis çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.