BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.425,76
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Bu hafta sonuna nasıl uyanacağız? Havalar yine mevsim normallerinin üstünde mi seyredecek? Yağmur var mı? İşte yanıtı...

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre, hafta sonu ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde görülecek sis; bugün günboyu Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde lokal olarak etkili olacak.

Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde Çankırı, Yozgat, Kayseri, Sivas, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacak.Ülke genelinde mevsim normalleri 3 ila 5 derece üzerinde seyredecek.

RÜZGAR: Genellikle doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

SİS UYARISI: Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde görülecek ve bugün günboyu Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde lokal olarak etkili olması beklenen sisin meydana getireceği olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksama vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde Çankırı, Yozgat,Kayseri, Sivas, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer görülecek sis hadisesinin bugün Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde lokal olarak günboyu devam etmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer hafif sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ile birlikte Yozgat, Çankırı, Kayseri ve Sivas çevrelerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis, Çorum, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ile yarın sabah saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer sis, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinde ise buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.