BIST 10.158
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.399,08
HABER /  MAGAZİN

Hadise'yi öldürtmek mi istiyorsunuz!

Erol Köse'nin twitter üzerinden Hadise için yazdıkları linç girişimine dönüştü. Köse'ye göre Hadise PKK destekçilerine vergi ödüyor!

Abone ol

Yapımcı Erol Köse'nin şarkıcı Hadise ile twitter'da başlayıp magazin sayfalarında süren kavgası kelimenin tam anlamıyla linç girişimine dönüştü.

'un haberine göre, vergi olayını Hadise ile PKK'yı ilişkilendirerek twitterda sunan Erol Köse, genç sanatçıya yönelik "ölümcül" bir öfke patlaması yarattı.

Hadise ile ilgili olarak "Beyonce olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazımdı. 40 fırın ekmeği yedi, obez oldu. Şimdi 'etliyim butluyum, böyle mutluyum' diyor" şeklinde twit atan Köse, ardından twitterda Hadise'nin Türkiye'de vergi vermeyip vatandaşı olduğu Belçika'ya ödemesini diline doladı.

Olayı twitterdaki takipçilerine "Hadise'yi PKK destekçisiymiş" gibi göstererek sunan Köse, tehlikeli bir linç kampanyasının bayraktarı oldu.

VERGİLER PKK'YI BESLEYEN BELÇİKA'YA GİDİYOR

Köse, twitter'da "ACUN dikkat yeni yarismanda hadiseye vereceğin para Pkkyi besleyen şehitlerimize atilan merminin finansörlerini koruyan Belçikaya gidiyor" diye yazmasının ardından olay çirkin noktalara taştı.

HADİSE'Yİ PKK'LI GİBİ GÖSTEREN TEHLİKELİ TWİTLER...

Erol Köse, attığı her twitte Hadise ile PKK kelimelerini yanyana geçirmeye başladı. Bir süre sonra fanatik takipçileri Hadise=PKK algısına kapıldı.

İşte Erol Köse'nin tehlikeli twitleri:

*Pimi çektik, hadise burada tek kuruş vergi ödemeden parayi pkk besleyen belçikaya löp

*Vergisini vatanimiz degil pkkanavatani belcikaya odeyip şehitlerimize atilan mermilere desteknoldugunin farkinda olmayan

*"PKK-HADISE" ayni cumlede kullaniliyorsa benim cokta fazla konusmama gerek yok!!hadiseye deee sevenlerine deeee ....!!!!"

*Aşagida belcikada yasayanlari da RT ettim,ve Pkknin resmi binasi varmis ve Sabanci katliamindan Fehriye Erdali sakladilar vatandaslik verip!

*Hadise fanlari pert oldu ekşi sözluk gibi,iş ciddiye binince pkkyo savunacak degiller ya!soyadi acikgoz degil paragoz veys cingoz oldun

ÖLÜMCÜL TEHDİTLER YAĞMAYA BAŞLADI

Erol Köse'nin başlattığı bu kampanya tehlikeli bir noktaya doğru yol alıyor. Köse'nin takipçileri "tehdit" mesajları atmaya başladı.

@SEMA__CAKMAK SEMA @drerolkose hadise ve onun gibilerinin canı cehenneme.tabi şehitlerimze isabet olan kurşunlar isabet etsin temennilerimle. sürünerek gebersin

*NERDE PKK YA DESTEK VEREN VARSA O BİR ŞEREFSİZDİR

*"PKK-HADISE" ayni cumlede kullaniliyorsa benim cokta fazla konusmama gerek yok!!hadiseye deee sevenlerine deeee ....!!!!"

*PKK yardakçısı

*İşin yok senin burda , seni burda barındırmazlar .Ha belki fanların dağdan inip konserine gelir dimi

*yada o parasını verdiğin kurşunları yut!!

*Hadise Belçika'ya dönmezse de biz döndürmeyi çok iyi biliriz....!

DOKTOR KÖSE'YE TEPKİ YAĞIYOR

Erol Köse'nin Hadise'yi PKK ile ilişkilendirip başlattığı kampanyaya tepkiler de çığ gibi büyüyor...

*Doktorun bir insanı başka nedenlerden dolayı teröris yapması çok fena, el merhamet

*Yahu ne alakası var? Hadıse belcıkaya vergı oduyormus hepsı bu! PKK ıle baglantı kuran ERol Kose:)

*anlamadığım hadiseyle ilgili sıkıntın ne! Off Puff ask acısı çeken ozguven eksikliği çırpınışların! Yuhh artık!

* işte çamurlada nereden vurursan vur bu zihniyetteki biri için pekte birşey söylenmek beni lekeler..

*sırf bu adamın hırsları yüzüne T.C yi temsil eden birini kurban ediyorsunuz ya sizin ben aklınıza Hadise ne vermedin.

*Yaşasın kötülük desene ve şu anda oruçsun.