BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.400,50
HABER /  GÜNCEL

TRT Adile Naşit'i çok seksi buldu (VİDEO)

Sanatçı Müjde Ar, Adile Naşit'in rol aldığı hamamda çekilen sahnelerin TRT tarafından sansürlenmesine öyle bir tepki gösterdi ki...

Abone ol

Pazar günü TRT1'de yayımlanan, Kartal Tibet'in yönettiği, başrolünde Kemal Sunal ve Müjde Ar'ın rol aldıkları 1976 yapımı "Tosun Paşa" filminde hamam sahnelerinin makaslanmasına Müjde Ar'da sert tepki geldi.

Tosun Paşa filminde başrol oyuncusu olan Müjde Ar, TRT'nin filmin sansürlemesine tepkisini Kanal D ekranlarında jüri üyeliği yaptığı Artiz Mektebi adlı programda verdi.

TRT'de başrolünü oynadığı Tosun Paşa filminin 25 dakikalık bölümünün kesildiğini söyleyen Müjde Ar "Şu film 30 senedir oynuyor. Hiç kimsenin aklına böyle bir şey yapmak aklına gelmedi. Ben tabii ki her zaman ki duygumla, birazcık mizaha vurmak istiyorum. Hamam sahnesinde ben bir peştamalla oturuyorum, sadece oturuyorum. Bir tarafım gözükmüyor. Fakat Adile Naşit coşar ve sazlar eşliğinde göbek atar. Herhalde kanal Adile Naşit'i çok seksi buldu. Ben yoksa hiçbir mana göremedim" diyerek TRT'ye esprili bir göndermede bulundu.

ÇOK YANLIŞ AYIPLIYORUM

Sahnenin kesilmesine tepkisini sürdüren Müjde Ara "Niye kesilir o sahne? İlk defa böyle bir şey oluyor. Acaba dedim Ramazan falan diye mi Adile Naşit göbek atmasın denildi? Hepimiz her anlamda bu sansürcü zihniyetten çok çektik. Bunaldık, bütün bunları geride bıraktığımızı düşünürken, bu tür tuhaf şeylerin yapılmasını doğrusu çok yanlış ve çok ayıp buluyorum." dedi.

SİNAN ÇETİN'DEN AK PARTİ'YE UYARI

Programın diğer jüri üyesi yönetmen Sinan Çetin ise buna "İşgüzarlık" denildiğini kaydederek , Asmalımescit'te belediyenin masa-sandalye operasyonunu da tepki gösterdi. Bu davranışı Ak Parti'ye mal eden Sinan Çetin "Şimdi bu Ak Parti'ye yakışmıyor. Burada bunların arkasında bir şey aramakta bize yakışmıyor. Ama bu tür uygulamaları saçmalık olarak buluyorum. İşgüzarlık buluyorum, masalar tabiî ki atılmalı. Adile Naşit'in seksi olduğunu düşünmek için kötü niyetli olmak lazım. Bu tür uygulamalar hükümetin yaptığı iyi şeylerin üstünü kapatacak kadar gereksiz ve saçma. O yüzden protesto ediyorum." diye konuştu.