BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.409,63
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Kenan Doğulu İstanbulluları çoşturacak

Sarıyer Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'nin kapanış konserlerini ise, iki dev sanatçı yapıyor

Abone ol

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen 2011 Ramazan Etkinliklerinin kapanışını müziğin dev isimlerinden Kenan Doğulu ve Zülfü Llivaneli gerçekleştirecek

Türk Pop Müziği'nin kilometre taşlarından Ali-Aysun Kocatepe konseriyle 1 Ağustos'ta başlayacak olan Sarıyer Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında; 6 Ağustos'ta Türk Sanat müziği'nin eşsiz sesi Emel Sayın, 13 Ağustos'ta rock müziğin milyonları peşinden sürükleyen sanatçısı Emre Aydın, 20 Ağustos'ta Türk Halk Müziği'nin ünlü sanatçısı Kubat İstinye Eski Tersane Alanı'nda sahneye çıkacak.

Doyumsuz sohbetiyle Sunay Akın 26 Ağustos'ta Sarıyerliler'le buluşurken, Karadeniz müziğinin iki genç temsilcisinden Hülya Polat 5 Ağustos'ta, Zeynep Başkan da 14 Ağustos'ta konser verecek. Tiyatro dünyasının ünlü şovmeni Ateşböceği Yalçın Özden ise, Ramazan'a özgü direklerarası eğlencesiyle 11 ve 25 Ağustos'ta sahneye çıkacak. Sarıyer Belediyesi 2011 Ramazan Etkinlikleri kapsamında ayrıca, film gösterimleri, tiyatro oyunları ve yerel sanatçılardan konserler de yer alacak.

MUHTEŞEM KONSERLER

Sıcak yaz akşamlarını serinleten Sarıyer Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'nin kapanış konserlerini ise, iki dev sanatçı yapıyor. Türk Pop Müziği'nin beste fabrikası gibi çalışan Kenan Doğulu, Ramazan Bayramı'nın birinci gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Sarıyerliler'le buluşacak. "Yaparım Bilirsin", "Ex Aşkım" "Patron", "Rütbeni Bileceksin" ve "Öp" gibi eski ve yeni şarkılarını seslendirecek olan Doğulu, İstinye Eski Tersane Alanı'nı dolduran binlerce müzikseveri coşturacak.

Kitapları, köşe yazıları, sinema filmleri ve özgün müziğiyle zirveden hiç inmeyen ünlü sanatçı Zülfü Livaneli de, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününe denk gelen 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde sahneye çıkacak. "Leylim Ley"den "Güneş Topla Benim İçin"e, "Karlı Kayın Ormanı"ndan "Yiğidim Aslanım"a kadar milyonların diline düşmüş şarkılarıyla Sarıyerliler'e müzik ziyafeti çekecek olan Livaneli, "Dünya Barış Günü" konseriyle Sarıyer Belediyesi 2011 Ramazan Etkinlikleri'nin kapanış konserini gerçekleştirecek.