BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44
HABER /  MEDYA

Habertürk Gazetesi'nde Fehmi Koru depremi!

Fehmi Koru'nun Habertürk Gazetesi'ndeki yazıları sonlandı. Gelen bilgiler Fehmi Koru ile Habertürk Gazetesi'nin bu kararı ortak kararla aldıkları yönünde. Fehmi Koru'nun ayrılığının gerçek sebebi merak konusu.

Abone ol

Habertürk Gazetesi muhafazakar kesimin ağır topu Fehmi Koru'nun yazılarına son verdi.

Sürpriz ayrılık sosyal medyaya düştüğü anda günün konusu oldu. Fehmi Koru ile Habertürk'ün yol ayrılığı kararının ortaklaşa alındığı duyuruldu.

İnternethaber.com olayın ayrıntılarını öğrendi. Habertürk Gazetesi yeni dönemdeki editöryal değişim doğrultusunda Fehmi Koru'nun yazılarını sonlandırma kararı alıyor. Bu karar da Fehmi Koru davet edilerek kendisine iletiliyor.

FEHMİ KORU AYRILIĞIYLA İLGİLİ NE DEDİ?

Fehmi Koru Gazeteciler.com'a yaptığı kısa açıklamada Habertürk Gazetesi'ndeki yazılarının sonlanmasıyla ilgili şunları söyledi;

-"Ben ayrılık havası hissettiğimde beklerim. Gazete patronlara nasıl gel diyorsa git deme hakları da vardır. Bunda abartılacak bir şey yoktur. Medeni bir şekilde ayrıldık' .

Fehmi Koru Gazeteciler.com'un başka bir yerde yazacak mısınız? şeklindeki sorusuna ise "Şu anda bir şey yok. Yeni gelişen bir şey bekleyeceğiz." cevabını verdi.

FEHMİ KORU'NUN MEDYA MACERASI

Gazeteciliğe Zaman gazetesinde başlayan Koru, ardından Turkish Daily News, Yeni Şafak ve Star gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı.

2014 yılında Star Gazetesi'nden ayrlan Fehmi Koru, Habertürk gazetesine transfer olmuştu. Fehmi Koru 18 aydır Gazete Habertürk'te köşe yazıları kaleme alıyordu.