BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.430,38
HABER /  MAGAZİN

Hababamın Bacaksızı bıçaklandı

Hababam'ın 'bacaksız'ı Tuncay Akça, ev kiraladığı kadın tarafından bıçaklandı.

Abone ol

Türk Sineması'nın unutulmaz filmlerinden 'Hababam Sınıfı'ndaki gülüşüyle hafızalara kazınan sinema sanatçısı Tuncay Akça (43), ev kiraladığı bir kadın tarafından bıçaklandı. Kalbinin yakınına isabet eden bıçak darbesiyle ağır yaralanan Akça, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Yılmaz Güney'in "Yol" filminin de aralarından bulunduğu 40'ın üzerinde yapımda rol alan Akça, iddiaya göre Ümraniye'de işlettiği emlakçı da, 2 ay önce Emsal Kocamer'e adlı kadına bir daire kiraladı. Apartman sakinlerinin Kocamer'den şikayetçi olması üzerine Akça, dün öğle saatlerinde ev sahibiyle birlikte Kocamer'in dairesine gitti. Akça ve ev sahibine tepki gösteren Kocamer, mutfaktan tencere ve ekmek bıçağı alarak Akça ile ev sahibine saldırdı.

Kocamer, kafasına tencereyle vurduğu Akça'yı göğsünden bıçakladı. Yaralanmasına rağmen kendi otomobiliyle yakındaki bir sağlık ocağına giden Akça, buradan ambulansla Dr. Siyami Ersek Göğüs ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne götürüldü. Akça'nın yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırıldığı ve hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Kocamer de gözaltına alındı.