BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.436,25
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Güzeller bu siteye üye olamaz!

İngiltere'de 'çirkinler' isyan etti, sadece 'kötü görünenlere' özel bir çöpçatanlık sitesi açıldı.

Abone ol

İngiltere’de dünyanın ilk çirkinlere özel çöpçatan sitesi kuruldu. TheUglyBugBall.co.uk özel olarak ‘açık bir şekilde güzel ya da çekici olan’ kişileri üye kabul etmiyor.

Sitenin girişinde birbirine sarılan güzel çifte ‘Hoş gelmediniz’ diyerek bu siteye güzel insanların kabul edilmediği anlatılıyor. Bunun yerine site sadece ‘güzel bir görünüm bahşedilmemiş, dişlek, şişman, şaşı’ olanları kabul ediyor. Sitenin yaratıcısı milyarder girişimci Howard James, böyle bir hizmete çok ihtiyaç duyulduğunu savunuyor:

“İngiltere’deki insanların yarısının çirkin olduğu üzücü bir gerçek. Şaşırtıcı olan ise kimsenin bu insanlar için daha önce bir çöpçatanlık hizmeti vermeyi düşünmemiş olması. Bazıları hafif çirkin, bazıları ise fena halde ve böylece kendi gibi insanlarla rahatça iletişim kurup eş bulabilecekleri bir alana sahip oluyorlar.

Sırf Kate Moss ya da Cheryl Cole gibi görünmüyor olmaları, verecekleri sevgileri olmadığı anlamına gelmez. Bu insanlara umut ışığı veriyoruz. Birçoğu için yeni insanlarla tanışabilecekleri tek olanak bu.” Siteye üye olmak ücretsiz. Pazartesi sabahı yayına başlamasından beri neredeyse 1500 üyesi olmuş. Potansiyel üyelerin başvuruları, sitede yer almaya uygun olup olmadıklarına bakılmak üzere inceleniyor ve güzellerin üyelik girişimleri engelleniyor.

Sitenin girişinde yer alan yazıda İngiltere’de insanların yarısının gerçekten çirkin, yüzde 35’inin ‘idare eder’, yüzde 15’inin de ‘güzel’ olduğu ve neden küçük havuzda balık tutmaya çalışıldığının anlaşılmadığı yazılıyor. Yüzde 50’lik kapasitesiyle çirkinler havuzu gerçekten bir eş bulmayı garanti ediyor.