BIST 10.320
DOLAR 32,22
EURO 35,13
ALTIN 2.464,44
HABER /  GÜNCEL

Jaguarla vatandaşların arasına daldı

İzmir’de Jaguar marka otomobiliyle gezerken, direksiyon hakimiyetini kaybeden gurbetçi vatandaşların arasına daldı.

Abone ol

İzmir’de Jaguar marka otomobiliyle gezerken, direksiyon hakimiyetini kaybeden gurbetçi Muharrem S. deniz kenarında oturan vatandaşların arasına daldı: 1 ölü, 8 yaralı.

İsviçre’den Türkiye’ye tatile gelen restoran işletmecisi Muharrem S. (43) önceki gün akşam saatlerinde İzmir Konak’ta oturan ağabeyi Turan S. ile birlikte alışverişe çıktı. İddialara göre Muharrem S. Jaguar marka otomobiliyle, Alsancak’tan Güzelyalı yönüne doğru seyrederken başka bir aracın sıkıştırması sonucu savrularak yoldan çıktı ve deniz kenarında oturan vatandaşların arasında daldı. Bir anda ortalık kan gölüne dönerken, sahilde oturan vatandaşlardan Aysel Kasırga (13), Münire Özuğurlu (48), Kübra Kasırga (7), Yaren Kasırga (3), Ertürk Mengüç (29), Ceren Badül (15) yaralandı, ağır yaralı olarak hastaneya kaldırılan 29 yaşındaki Serpil Kasırga ise tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Kazada otomobil sürücüsü ve ağabeyi de yaralandı. Muharrem S’nin, yakında evleneveği ve düğün alışverişine çıktığı belirtildi.

DÜĞÜN PLANI YAPIYORDU

Muharrem S. tedavisinin ardından gözaltına altına alınırken, kazayı duyan nişanlısı Akkız S. olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.