BIST 10.097
DOLAR 32,33
EURO 34,77
ALTIN 2.412,29
HABER /  MAGAZİN

Güven'in ilham kaynağı Bahçeli!

Devlet Bahçeli'nin 'havuç' hakkında söylediği sözler dizinin senoryosuna eklendi ama tek farkla..

Abone ol

Televizyonda yayınlanan dizi ve haberlerin içeriklerini eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çocuklar Duymasın”ın sevilen karakteri “Havuç”tan yakınmış ve “Eskiden Küçük Ev diye bir program vardı. İki çocuğun aile içerisindeki yaşantılarını düzenleyen çok eğitici unsurlar vardı. Şimdi mesela bizde ‘Çocuklar Duymasın’ var. Gayet güzel eğitiyordu. Havuç eğitile eğitile büyüdü. Fakat şimdi raydan çıktı. Reyting uğruna Havuç gitti” yorumunu yaptı.

HALUK DA ÖYLE DÜŞÜNÜYOR

Bahçeli’nin diziyi izleyip fikir beyan etmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten “Çocuklar Duymasın”ın senaristi ve yapımcısı Birol Güven, “Havuç raydan çıktı” sözünü senaryosunda kullanacağını söyledi.

Güven şöyle konuştu: “Sayın Bahçeli bizim Haluk’la yani Havuç’un babasıyla aynı düşünüyor. Haluk da oğlunun büyüdükçe iyice raydan çıktığını düşünüyor. Biz şimdi senaryoda bu ifadeyi kullanmıyorduk, artık Haluk oğluna Bahçeli’nin dediği gibi ‘Havuç sen iyice raydan çıktın’ diye bağıracak. Çok güzel bir ifade... Sayın Bahçeli’ye teşekkür ederiz. Doğru bir tespit, Haluk da Havuç’a aynen böyle bakıyor ama ben böyle düşünmüyorum. Havuç’un 19-20 yaşındaki bir genç ne yapıyorsa onu yaptığını yani gençliğini yaşadığını düşünüyorum. Biz bunu reyting için yapmadık. Gençler öyle yaşadığı için ona yakın bir karakter yapmaya çalıştık.”