BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.523,49
HABER /  GÜNCEL

Guti'yi öve öve biteremedi!

Real Madrid'in sembol oyuncularından biri olan yıldız oyuncu Schalke'li Raul'den Beşiktaş'ın transferi eski takım arkadaşı Guti'ye özgü dolu sözler

Abone ol

Beşiktaş'ın yeni transfer ettiği Guti'ye eski takım arkadaşından mesaj geldi.
Schalke'li Raul, Real Madrid'te yıllardır birlikte oynadığı Guti'ye Bugün gazetesi aracılığıyla "selam" yolladı...

BEŞİKTAŞ ÇOK ŞANSLI

"Guti bence her zaman bir liderdir. Bu yüzden yeni takımı çok şanslı. Bana Türkiye'de çok mutlu olduğunu söylüyor. Beşiktaş zaten kuvvetliydi, son yaptığı transferlerle de gücüne güç kattı. Umarım ki dostum, kariyerini yine çok büyük başarılarla noktalar"

Beşiktaş sezon başında Guti'yi kadrosuna katarken, Real Madrid'in bir başka sembol ismi Raul Gonzales için de girişimlerde bulunmuş ancak İspanyol golcünün tercihi Schalke olmuştu. Alman ekibiyle devre arası kamp çalışmaları için Antalya'ya gelen Raul'ü idman sonrası yakaladık ve ayaküstü kısa bir sohbet gerçekleştirdik. Yıldız futbolcuya ilk olarak Guti ile ilgili görüşlerini sorduk.

İKİ SIKI DOSTUZ

Real Madrid'te birlikte birçok tarihi zafere imza attığı Guti'nin Beşiktaş'ta da başarılı olmasına çok sevindiğini belirten Raul, "Guti her zaman lider bir oyuncudur. Onun olduğu yerde çok az sorun yaşanır. Bence o, Beşiktaş için büyük kazanç" dedi. Guti ile İspanya'dayken çok yakın bir dostlukları olduğunu da dile getiren Raul, Real Madrid'ten ayrıldıktan sonra arkadaşıyla eskisi kadar sık görüşemediklerini vurguladı.

Farklı takımlarda oldukları için bunun çok doğal olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Ancak 2 farklı ülkede olan iki insana göre yine de gayet sık telefonlaşıyoruz. Türkiye'de mutlu olduğunu söylerken benim de Schalke'de çok başarılı olmamı arzuladığını belirtiyor. Real'den sonra yine aynı takımda forma giyemedik ama biz iki sıkı dostuz" diye konuştu.

TRANSFERLER ÇOK İYİ

Beşiktaş'ın yaptığı son transferleri de değerlendiren Raul, "Beşiktaş sezon başında Guti ve Ouaresma'yı alarak zaten bir hayli güçlenmişti. Şimdi yaptığı son transferleri de duydum. Hepsi çok iyi oyuncular. Ve bence Beşiktaş da artık eskisine oranla çok daha kaliteli bir takım haline geldi. Umarım hepsi Türkiye'de iyi işler yapar" ifadelerini kullandı.

ANTALYA'YA HAYRAN KALDI

Antalya'yı çok beğendiğini belirten Raul, İspanya'da da çok güzel kamp merkezleri olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu, iki ülkenin futbol kulüpleri açısından da rekabet yaşadıklarını sözlerine ekledi.