BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,05
ALTIN 2.525,50
HABER /  GÜNCEL

Hagi yönetimden yeni isteklerde bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi ikinci yarı içn Milan Baros'un durumunun netleştirilmesini istedi.

Abone ol

Galatasaray'ın Rumen çalıştırıcısı Hagi yönetime son sözünü söyledi: "İkinci yarı için Milan Baros'un durumunu netleştirin. Olmazsa mutlaka bir golcü transfer edin"

Yeni yılın ilk maçında Hannover'i 3-0 yenerek ikinci yarı için umut veren Galatasaray'da Teknik Direktör Hagi yönetimden acil olarak bir forvet alınmasını istedi. Rumen teknik adam, karşılaşma sonrasında basın önünde yaptığı bu isteği daha sonra yönetimden bizzat talep etti.

DURUMUNU SORDU

Hagi, sakatlığı nedeniyle Antalya'da kampa gelmeyen, İstanbul'da tedavisine ve çalışmasına devam eden Çek golcünün fizyoterapistlerini arayarak durumu hakkında bilgi aldı. Baros'un tam olarak iyileşmesi halinde bile takıma mutlaka bir golcü takviyesi yapılmasını yönetimden isteyen Hagi'nin "Ancak iyi bir Baros her zaman ilk tercihim olacaktır" diye konuştu.

VATANDAŞINI ÇOK İSTİYOR

Bu arada Rumen teknik direktörün, vatandaşı Mutu'nun alınması için sarı-kırmızılı yöneticilere ısrarcı olduğu bildirildi. Ancak Kazım'ın transferinden dolayı taraftarlardan tepki alan yönetimin, Mutu için işi ağırdan aldığı ifade edildi. Bilindiği gibi Rumen futbolcu, uyuşturucu kullandığı için UEFA'dan ceza almıştı. Golcü için de Fatih Tekke sesleri gittikçe yükselmeye başladı.