BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.431,95
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik. <br/><br/>Bahçeli o iddiayı yalanladı<br/>Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurb...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bahçeli o iddiayı yalanladı
Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Cumhurbaşkanlığı için adaylık teklif ettiği iddialarını yalanladı. Bahçeli, “Basına saygılıyız ama her çıkan habere inanmayın” dedi.
***
Devasa hortum böyle görüntülendi
Kuzey Dakota - ABD’nin Kuzey Dakota eyaletini hortum vurdu. Watford şehrinde 9 kişinin yaralanmasına yol açan korkunç hortum, bir petrol şirketinin şantiyesinde çalışan işçiler tarafından görüntülendi.
***
Taksim’e izin yok
İstanbul - İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Gezi olaylarının yıl dönümünde yapılan çağrılara ilişkin, "Olumsuzluk arzusu içerisinde olabilecek dar bir çevrelerin yapabilecekleri yanlış uygulamalar olursa onlara müsaade etmeyeceğiz" dedi
***
En büyüleyici festival
Sidney - Avustralya’nın başkenti Sydney’de düzenlenen Güney Yarımküre’nin en büyük ışık, müzik ve fikir festivali Vivid Sydney kapsamında şehir genelinde düzenlenen ışık gösterileri katılımcıları büyüledi.
***
Kandil’le kaçırılan çocukları görüşecek
Diyarbakır - Barış ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 20 Mayıs günü Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde oturma eylemi başlatan aileleri ziyaret etti. Demirtaş, ziyarette ailelerin taleplerini iletmek üzere Kandil ile görüşeceklerini söyledi.
(İHA)