BIST 10.315
DOLAR 32,21
EURO 34,72
ALTIN 2.452,57
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Eski koca dehşeti: 3 ölü<br/><br/>Burdur - Çocuklarının velayeti yüzünde...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Eski koca dehşeti: 3 ölü

Burdur - Çocuklarının velayeti yüzünden eski eşi ile tartışan şahıs, dehşet saçtı. Eski eşini, onun kardeşini ve kavgayı ayırmak isteyen kendi babasını pompalı tüfekle vurarak öldüren öfkeli adam, ardından kendi kalbine ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Şahsın tüfeğinden çıkan kurşunlardan biri de olay sırasında aracıyla bölgeden geçen bir veterineri yaraladı.



Kimyasal silah iadesine Suriye’den onay

Şam - Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Rusya’nın kimyasal silahları teslim etme yönündeki teklifini kabul ettiklerini açıkladı.



İşte Ahmet Atakan’ın yaralandığı an !

Hatay - Antakya’da ilçesinde Gezi parkı ve ODTÜ eylemlerine destek vermek için düzenlenen gösterilerde hayatını kaybeden Ahmet Atakan’ın yaralanma anı kameralara yansıdı.



Film gibi kurtarma operasyonu

Adana - Otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek DSİ’ye ait sulama kanalına düşün hemşirenin imdadına önce yoldan geçen bir genç, ardından yunus ekibinden görevli bir polis memuru yetişti. Olay yerine gelen ekipler, kadın ile genci ve polisi sudan çıkarttı.



Meliha nine "Vizontele Tuuba"nın anısını yaşatıyor

Van - Gevaş ilçesinde çekimleri yapılan ‘Vizontele Tuuba’ filminde kütüphane olarak kullanılan mekan Meliha Çiftçi isimli ninenin yaşam alanı oldu.



Köpekten müthiş kafa golü

Buenos Aires - Arjantin’de halı saha maçında içeri giren köpek, şık bir gole imza attı.



Bu da "Mangal Style"

Muğla - 2007 yılından beri yaptıkları gösteriler ve söyledikleri türkülerle bütün ülkede ün yapan Ölüdenizli Yarenler Grubu, bu kez farklı bir dans sergileyerek sevenlerinin karşısına çıktı. Koreli şarkıcı PSY’nin ünlü şarkısı Gangnam Style’ın Türkçe versiyonunu sergileyen ekip ilerlemiş yaşlarına rağmen hızlı dansı başarıyla sergiledi.

(İHA)