BIST 10.358
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.464,75
HABER /  DÜNYA

Ailelerinden pilotlara güçlü olun çağrısı

Lübnan’da kaçırılan pilotların yakınları Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından açıklama yapan kaptan pilot Murat...

Abone ol

Lübnan’da kaçırılan pilotların yakınları Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından açıklama yapan kaptan pilot Murat Akpınar’ın kardeşi İrfan Medet Akpınar, ağabeyine ve ikinci pilot Ağca’ya "güçlü olun" çağrısında bulundu.
Lübnan’da kaçırılan pilotların yakınları Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile yaptıkları görüşmenin ardından bir açıklama yaptı.
Bakan Davutoğlu ile ailelerin görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmeye pilot Murat Akpınar’ın babası Rıfat Akpınar, eşi Dilek Akpınar ile Murat Ağca’nın eşi Nur Ağca ve ağabeyi Mesut Ağca katıldı. Görüşmenin ardından Bakanlık çıkışı açıklama yapan Kaptan pilot Murat Akpınar’ın kardeşi İrfan Medet Akpınar, ağabeyine ve ikinci pilot Ağca’ya seslenerek, "Hiç merak etmeyin. Devletimiz ve milletimiz güçlüdür. Bizler aileler olarak güçlünüz. Sizde orada güçlü olun. Çünkü sizin kusurunuz ve kabahatiniz yok, hiç kimseye de en ufak bir zararınız olmadı” dedi.
Görüşme sonrası aileler adına Birinci pilot Murat Akpınar’ın kardeşi İrfan Medet Akpınar açıklama yaptı. Akpınar, Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun kendilerini çağırdığını belirterek, "Sayın Bakanımız bize uzunca bir bilgilendirme yaptı. İstihbarat birimlerimizden gelen bilgiler de bize aktarıldı" ifadelerini kullandı.
Bugün daha güncel bilgiler aldıklarını söyleyen Akpınar, daha umutlu ve inançlarını daha güçlü olduklarını ifade etti.
Akpınar, gelişmelerin güzel olduğunu söyleyerek, en kısa sürede sonuç alacaklarını düşündüklerini kaydetti.
(İHA)