BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> Topbaş: “AVM yok, otel yok, rezidans yok”<br/>İstanbul - Büyükşehir Belediye Başka...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Topbaş: “AVM yok, otel yok, rezidans yok”
İstanbul - Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Olaylar boyutları bu noktaya gelmemeliydi. Burada bir AVM yapılması kesinlikle düşünülmüyor; otel yok, rezidans yok. Tamamen kent müzesi veya bir sergi alanı içerisinde değerlendirilebilir” dedi.

Bahçeli erken seçim istedi
Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, erken genel seçim yapılması gerektiğini söyledi. Bahçeli, “Türkiye’nin çok ciddi bir kutuplaşmaya sürüklendiği bir ortamda Sayın Başbakanın tavrı, kargaşa ve krizi zenginleştirecek bir boyut taşımaktadır. Sayın Başbakanın artık zamanı dolmuştur. İktidar yenilenmesine ihtiyaç olduğu kanaatindeyiz” dedi.

ABD’de silahlı saldırı: 6 ölü
California - ABD’nin California eyaletinde silahlı bir kişi, etrafa rasgele ateş açtı. Olayda 6 kişi hayatını kaybederken, saldırgan polis tarafından ölü olarak ele geçirildi.

Bakan’dan "faiz lobisi" uyarısı
Merin - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ‘Gezi Parkı’ olayları ve faiz lobisiyle ilgili vatandaşları uyanık olmaya çağırdı. Çağlayan, “Ne olur değerli kardeşlerim. Ne olur değerli arkadaşlarım. Faiz lobisinin tezgahına gelmeyin. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Bu ülke faiz lobisine çok bedel ödedi” dedi.

Milyon dolarlık mal denize böyle döküldü
Şangay - Çin’in en büyük liman şehri Şangay’da, içlerinde elektronik aletlerin bulunduğu koyteynırlar, yanlış yükleme sonucu denize döküldü. Koyteynırlar kısa sürede sulara gömülürken, zararın milyonlarca dolar olduğu belirtildi.

(İHA)