BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>CHP’liler ile polisler arasında arbede<br/>Beşiktaş’ta önlem alan polis, CHP’ye ait...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

CHP’liler ile polisler arasında arbede
Beşiktaş’ta önlem alan polis, CHP’ye ait otobüsleri kaldırmak isteyince ortalık karıştı. Otobüslerin kaldırılması için vinç getirildi. Bu sırada ilçe binası önüne gelen CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve parti yetkilileri, otobüslerin kaldırılmasına izin vermeyerek, vincin önüne oturdu. CHP’liler ile polis arasında arbede yaşandı. Arbede sonrası partililerden bazıları gözaltına alındı.
*

3 milyon liralık zarar ağlattı
Adana’da çeşitli yağlardan kapsül üretilen bir fabrikada yangın çıktı. Alevlerin sardığı fabrikanın bir kısmı çöktü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına dört yandan müdahale etti. Çalışmaları gözyaşları içinde izleyen kadın işler güçlükle sakinleştirildi. Fabrikada yaklaşık 3 milyon lira zarar olduğu öğrenildi.
*

Diploma sevinci kötü bitti
ABD’de bir öğrencinin diploma töreninde yaptığı sıra dışı kutlama girişimi böyle sonuçlandı.
Beşiktaş’ta önlem alan polis, CHP’ye ait otobüsleri kaldırmak isteyince CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve partililer ile polis arasında arbede yaşandı. Arbede sonrası partililerden bazıları gözaltına alındı.
(İHA)