BIST 9.547
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,30
HABER /  GÜNCEL

Metrobüs düzenlemesi isyan ettirdi

İstanbul Valiliği’nin 1 Mayıs nedeniyle metrobüs seferlerinde yaptığı düzenleme, yolcuları isyan ettirdi. İşlerine gitmekte zorlanan vatanda...

Abone ol

İstanbul Valiliği’nin 1 Mayıs nedeniyle metrobüs seferlerinde yaptığı düzenleme, yolcuları isyan ettirdi. İşlerine gitmekte zorlanan vatandaşlar, "Nasıl gideceğimizi bilmiyoruz. Yazıklar olsun" diyerek duruma tepki gösterdi.
İstanbul Valiliği’nin 1 Mayıs tedbirleri çerçevesinde Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişte metrobüs çalışmazken, Avrupa yakasında ise seferler Topkapı’ya kadar yapıldı. Karar gereği vapur seferleri de iptal edildi.
Kadıköy’de Metrobüsü kullanmak Söğütlüçeşme istasyonuna gelen vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı. Avrupa yakasında geçmek isteyen bir vatandaş kısıtlamaları eleştirdi. Seferlerin iptali, duraklardan yapılan anonslarla duyurulmaya çalışıldı.
Avrupa yakasında ise metrobüs seferleri Topkapı’ya kadar yapıldı. Duruma isyan eden bir yolcu, "Yolda kaldık. Kapalı olduğu söylendi. Çalıştığı görülünce binelim dedik. Kadıköy’e gidecektim ama şimdi nasıl gideceğimi bilmiyorum herhalde otobüse bineceğim" dedi. Bir başka vatandaş ise ,"Abi vatandaşı bu kadar mağdur etmeyecekler. Nasıl gideceğimi bilmiyorum ulaşım sorun. " diyerek tepkisini dile getirdi.
(İHA)