BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53
HABER /  GÜNCEL

CHP’liler ile polisler arasında arbede

Beşiktaş’ta önlem alan polis, CHP’ye ait otobüsleri kaldırmak isteyince CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve partililer ile polis ara...

Abone ol

Beşiktaş’ta önlem alan polis, CHP’ye ait otobüsleri kaldırmak isteyince CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve partililer ile polis arasında arbede yaşandı. Arbede sonrası partililerden bazıları gözaltına alındı.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Taksim’e çıkmak isteyen gruplar CHP Beşiktaş İlçe binası önünde toplandı. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, ilçe binası önünde duran CHP’ye ait iki otobüsü kaldırmak istedi. Otobüslerin kaldırılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait vinç getirildi. Bu sırada ilçe binası önüne gelen CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve parti yetkilileri, otobüslerin kaldırılmasına izin vermeyerek, vincin önüne oturdu. Bu sırada CHP’liler ile polis arasında arbede yaşandı. Polis kalkanlarıyla CHP’lileri uzaklaştırmaya çalıştı. Oğuz Kaan Salıcı ve parti yetkilileri ise kalkanlara vurarak tepki gösterdi. Arbede sonrası polis CHP’lileri vincin önünden uzaklaştırdı. Bu sırada partililerden bazıları gözaltına alındı.
(İHA)