BIST 10.224
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.384,37
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı<br/>Ankara’da meydana gelen zincirleme tr...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı
Ankara’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında can pazarı yaşandı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Yolun karşına geçmek isteyen yayaya otomobil çarptı. Ardından kazaya 4 otomobil daha karıştı. Araçların birbirine girdiği kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Otomobil çarptığı şahıs hayatını kaybederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Özel harekatlı bayram uygulaması
Adana’da, polis bayram arifesinde asayiş uygulaması yaptı. Özel harekatın da desteğiyle 10 noktada düzenlenen uygulamada polis, şehrin giriş ve çıkışlarında şüpheli araçları durdurdu. Araçları didik didik arayan ekipler, bir günde 10 ruhsatsız silah ele geçirdi. Uygulama sırasında aranan zanlılar gözaltına alınırken, otomobilinden silah çıkan kişinin sözleri hayrete düşürdü.

Midibüsten molotofkokteylleri çıktı
Maltepe’de bir midibüste yapılan aramada, kullanıma hazır 49 molotofkokteyli ve 11 kutu havai fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
(İHA)