BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Laptop hırsızları kamerada

Başakşehir’de bir elektronik ve beyaz eşya mağazasından laptop çalan 3’ü kadın 4 hırsız kameraya yakalandı. <br/>Olay, Başakşehir’de bir ele...

Abone ol

Başakşehir’de bir elektronik ve beyaz eşya mağazasından laptop çalan 3’ü kadın 4 hırsız kameraya yakalandı.
Olay, Başakşehir’de bir elektronik ve beyaz eşya mağazasında gerçekleşti. Mağazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, mağazaya müşteri gibi giren 3’ü kadın 4 kişi öncelikle mağazada bulunan ürünleri inceledikleri görülüyor. Sonrasında mağaza çalışanlarının yoğunluğundan faydalanan şüpheliler ürün standında bulunan 2 tablet bilgisayar ve 2 adet lap-top bilgisayarı el çabukluğuyla mağazadan çıkarıyor. Mağazadan çıkan şüphelilerin bir araçla hızla uzaklaştıkları anlar da güvenlik kameralarına yansıdı.

HIRSIZLIĞI 5 DAKİKA İÇİNDE YAPTILAR
Olayın ardından polise şikayette bulunduklarını belirten Mağaza Müdürü Uğur Şimşek, “Arkadaşlarımız satış esnasında 4 müşterimiz mağazada mevcutken ekip halinde dolaşan hırsızlar 5 dakika içerisinde hırsızlığı gerçekleştirdiler. Kamera kayıtlarımız da kendilerinin yüzlerini tespit ettik ve karakola da başvuruda bulunduk. İlgili şahıslar en kısa sürede yakalanacak ama hırsızlıklara bir dur denmesi gerekiyor artık. Daha önceden de başımıza böyle bir olay geldi fakat yakalanamadı. İnşallah bu kişiler yakalanır ve cezalarını bulurlar. Bizim beklentimiz bu tür hırsızlık suçlarına karşı cezaların arttırılmasıdır” dedi.
Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan ekipler, eşkalleri tespit edilen şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
(İHA)