BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Halk otobüsüne molotofkokteyli saldırı<br/>İstanbul - Okmeydanı’nda yüzü maske...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Halk otobüsüne molotofkokteyli saldırı
İstanbul - Okmeydanı’nda yüzü maskeli bir grup, içinde yolcuların bulunduğu özel bir halk otobüsüne molotof kokteylleri ve taşlarla saldırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlar kayıplara karıştı.


Bursa’da feci kazada 3 ölü, 2 yaralı
Bursa – Bursa’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi feci şekilde hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. İki kamyonun arasında hurdaya dönen araçtaki cesetler itfaiye ekipleri tarafından çıkartılırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik uzun süre durdu.


İstanbul yağmurla serinledi
İstanbul - Sıcak havanın etkili olduğu İstanbul’da vatandaşlar gece saatlerinde etkili olan yağmurla serinledi. Yağışa Taksim Meydanı’nda yakalanan bazı kişiler şemsiyelerini kullanırken bazıları ise bina girişlerine sığındı.



Haydarpaşa’da Tren Garı’nda korkutan yangın
İstanbul - Haydarpaşa Tren Garı’nda park halinde bulunan vagonlarda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürülürken, 2 vagon kullanılamaz hale geldi.

Evinde şampiyon, Brezilya
Brezilya, FİFA Konfederasyon Kupası final karşılaşmasında İspanya’yı 3-0 yendi. Bu skorla Brezilya, 4. kez kupayı kazandı.

(İHA)