BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.482,25
HABER /  DÜNYA

İki mutluluk aynı anda

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet ve nikah şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Sünnet olduktan sonra kolunu ve bacağını kır...

Abone ol

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet ve nikah şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Sünnet olduktan sonra kolunu ve bacağını kıran 9 yaşındaki çocuk alana babasının kucağında gelmek zorunda kaldı.
Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen 2 bin çocuk için sünnet,200 çift için nikah töreni renkli görüntülere sahne oldu. Hakan Şükür Stadı’nda düzenlenen etkinliğe katılanlar iki mutluluğu aynı anda yaşama fırsatı buldular.

SİHİRBAZ UÇURDU, STAT ŞAŞTI
Nikah töreni öncesi davetliler için hokkabaz, ateşbaz ve sihirbaz gösterisi yapıldı. Sihirbaz Zanadu yeteneklerini şölene katılanlar için sergiledi. Birbirinden ilginç numaraları stadı dolduranlar için sergileyen Zanadu, zaman zaman herkesi şaşkına çevirdi. Seyircilerin arasından aldığı bir çocuğu uçuran Zanadu, davetlilerin ağzını adeta açık bıraktı. Ateşbaz ve hokkabazın yaptığı gösteriler ise büyük alkış topladı. Kukla gösterisi ise gelin ve damatları kahkahaya boğdu.

BABASININ KUCAĞINDA ŞÖLENE
Sünnet olan 9 yaşındaki İslam Şahin, evinin önünde oynarken düşerek kolunu ve bacağını kırdı. 9 yaşındaki İslam, şölene babasının kucağında geldi. Kolu ve bacağı alçılı olan İslam, sadece sünnet şapkası takabildi. Oğlunu kucağında getiren baba ise “Evin önünde oynarken kırmış. Bu şekilde getirmek zorunda kaldık” dedi.

“ÇOK MUTLUYUZ”
Törende 200 çifti evlendirdiklerini 2 bin çocuğu sünnet ettirdiklerini hatırlatan Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, “Bugünü kutluyoruz. Çok mutluyuz. Halkımıza bu yönde hizmet götürdüğümüz için çok mutluyuz. İnşallah çok mutlu, Türk topluma ve aile yapısına uygun mutlu aileler kurar ve geleceğe gençlerimizi sünnet ettirerek hazırlamış oluruz” diye konuştu.

ORHAN HAKALMAZ VE ERKAM AYDAR COŞTURDU
Gecenin finali ise O Ses Türkiye yarışmasının sevilen ismi Erkam Aydar ve türkülerin sevilen sesi Orhan Hakalmaz konseri oldu. İlk olarak sahneye çıkan Erkam, sevilen şarkıları alanı dolduranlar için söyledi. Genç sanatçıya sevenleri eşlik etti. Orhan Hakalmaz ise birbirinden hareketli türküleri davetliler için seslendirdi. Hakalmaz’ın söylediği oyun havalarına bütün stadın yanı sıra gelin ve damatlarda halay çekerek katıldı.
Gecede Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, temsili olarak 5 çiftin nikahını kıydı. Gençlerin heyecanı ise gözlerinden okundu. Nikahı kıyılan ve sünnet edilen gençlerin arasında yapılan çekiliş ile televizyon, buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi ve bisiklet hediye edildi.
(İHA)