BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,71
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>İŞTE PKK’NIN ÇEKİLME TARİHİ<br/>ANKARA - BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Ön...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

İŞTE PKK’NIN ÇEKİLME TARİHİ
ANKARA - BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, terör örgütü PKK’nın bu ayın 25’inden sonra çekilme başlayacağını söyledi.

SAHTE TWEET ABD’Yİ KARIŞTIRDI
İSTANBUL - Associated Press haber ajansının twitter hesabından atılan “Beyaz Saray’da iki patlama, Obama yaralandı" tweeti, ABD’de paniğe neden oldu.
Borsa bir anda düşerken, gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. Associated Press’in hesabının bilgisayar korsanlarının saldırısına uğradığı, haberin doğru olmadığı belirlendi.

BEYOĞLU’NDA KADIN CİNAYETİ
İSTANBUL - İstanbul Beyoğlu’nda bir kadın, evini basan grup tarafından öldürüldü. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

ÇADIRKENTTE YANGIN
ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, Suriyeli mültecilerin barındıkları çadır kentte yangın çıktı. Yangında 6 kişi yaralandı.

BAYERN BARCA’YI DAĞITTI
İSTANBUL - UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern München, İspanyol devi Barcelona’yı bozguna uğrattı. Sahadan 4-0 galip ayrılan Alman ekibi, final kapısını da araladı.
(İHA)