BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.384,14
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Pega Kartal satışa sunuluyor

Pega Kartal'da 3+1 daireler satışa sunuluyor.

Abone ol

Pega Kartal'da 3+1 daireler 515 bin liradan satışa sunuluyor.

Suudi Arabistanlı Al-Qemam Holding ile birlikte projeye 80 milyon lira Yatırım bütçesi ayıran Ege yapı Group'un Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, projenin Kartal'ın geleceğine yön verecek şekilde inşa edildiğini söyledi. Proje 32 katlı residence kule ve 5 katlı Ofis bloğundan oluşuyor.

Ege Yapı Group'un Körfez sermayesi ile İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni çekimmerkezi Kartal'da hayata geçirdiği projenin en büyük özelliği, yüksek bir blokta konforlu Konut yaşamının sağlanmış olması diyebiliriz.

Yüksekliğin 118 metreye ulaştığı 32 katlı kulede tüm residence hizmetlerine yer veriliyor. Projenin konfor iddiası, 1+1 konutlar için de geçerli. Çeşit olarak 1+1′e de yer verdikmantığının dışında 3metre 20 santimyüksekliğindeki mekânlar 1+1 Daire tiplerinde görece geniş metrekareler ile desteklenmiş. Beş katlı Ofis kütlesi, Residence bloka giriş için insan ölçeğinde bir yumuşatma sağlarken aynı zamanda güneş ışığından daha fazla yararlanmak adına açılı yerleştirilmiş.konuthaberleri.com

Pega Kartal'da;

1+1 daireler 212 bin liradan,

2+1 daireler 411 bin liradan,

2+1 dubleks daireler 857 bin liradan,

3+1 daireler 515 bin liradan,

3+1 dubleks daireler 1 milyon 18 bin liradan,

4+1 daireler 845 bin liradan satışa sunuluyor.

Pega Kartal yüksek binalarda yaşanan dezavantajları konfora dönüştüren yüksek bloklar şeklinde tasarlanmış. Taşıyıcı sistemden ötelenen dış kabuğun insan ergonomisine uygun açılır kanatları, iç mekanlarda metrekarelerin oldukça geniş tutulması, kat bazında isteğe bağlı sunulan mekanik havalandırma seçenekleri ile kule kompakt kendi içinde iyi bir işletimvaat ediyor.

Proje 32 katlı Residence kule ve 5 katlı Ofis blokundan oluşuyor. İki kütleyi birbirine bağlayan geniş saçak aynı zamandamağazalar koridoru niteliğinde. Geniş bir saçak altından girilen Residence kulesinde, saçak üzerindeki kat, açık sosyal alanlar için ayrılmış. Kulenin ilk üç katına yayılmış karşılama ve kapalı sosyal aktivitelerin yer aldığı "Klup" aynı zamanda açık havuz ile bağlantılı.

Pegakartal İletişim

Web : www.pegakartal.com

e-mail: info@pegakartal.com

Tel : 0 216 671 07 03