BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  DÜNYA

CÜZDAN HIRSIZI KAMERADA

Sancaktepe’de çarşaf giyerek kendini kamufle eden hırsız, alışveriş bahanesi ile girdiği giyim mağazasında bir kadının cüzdanını ve cep tele...

Abone ol

Sancaktepe’de çarşaf giyerek kendini kamufle eden hırsız, alışveriş bahanesi ile girdiği giyim mağazasında bir kadının cüzdanını ve cep telefonunu çaldı. Hırsız güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Olay Sancaktepe’de bir giyim mağazasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, mağazaya alışveriş yapmak için giren ve müşteri gibi davranan çarşaflı hırsız, baktığı kıyafetleri kendisine perdeleyerek mağazada kıyafetlere bakan kadınların çantasından hırsızlık yaptı. Yaptığı hırsızlığın ardından mağazadan çıkan çarşaflı hırsız, alışverişin ardından para ödemek için kasaya giden kadının çantasının ve cep telefonunu olmadığını fark etmesinin ardından ortaya çıktı. Görüntüleri izleyen iş yeri sahibi ve kadın müşteri durumu polise bildirdi. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri giydiği çarşaf nedeni ile yüzü ve kıyafetleri belirlenemeyen hırsızı kullandığı yöntem ve gezdiği bölgelerde güvenlik kameralarını inceleyerek tespit ederek yakalamaya çalışıyor. Mağazada yaşanan çarşaflı hırsızın hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde alışveriş yapmak için mağazaya giren ve müşteri gibi davranan çarşaflı hırsız kıyafetleri inceliyor. Kendine bir kurban arayan hırsızın ilk teşebbüsü başarısız oluyor. Bu sırada gözüne elinde çantası olan bir kadını kestiriyor. Kurbanın kıyafet baktığı her reyona giden çarşaflı hırsız zaman zaman çarşafını zaman zamanda bakmak bahanesi ile eline aldığı kıyafetleri kendisine perdeleyerek çantaları karıştırıyor. Hem sağ hem de sol elini çarşaf altında profesyonelce kullanan çarşaflı hırsız, uzun süre takip ettiği kurbanın çantasından cep telefonunu ile cüzdanını alarak çarşafın altına gizliyor ve hiç bir şey olmamış gibi mağazadan çıkıyor.
(İHA)