BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Güneş'in uzun vadeli hedefleri

Dörtte dört yapan Trabzon'un teknik patronu Şenol Güneş, "Aynı hızla devam edeceğiz" dedi. Güneş, uzun vadeli hedeflerini masaya yatırdı.

Abone ol Şenol Güneş: Hız kesmeyeceğiz

Dörtte dört yapan Trabzon'un teknik patronu Güneş, "Aynı hızla devam edeceğiz" dedi Tecrübeli hoca "Hedefimiz Şampiyonlar Ligi, ilk olarak bunu başarmayı istiyoruz" diyor

***
Hız kesmek yok

Dörtte dört yapan Trabzon'un teknik patronu Güneş, "Aynı hızla devam edeceğiz" dedi Tecrübeli hoca "Hedefimiz Şampiyonlar Ligi, ilk olarak bunu başarmayı istiyoruz" diyor.

Her Maçımız Güç ve Zor
Gençlerbirliği deplasmanının 3 puanla aşılması camiayı sevince boğdu. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, "Zorlu bir deplasmanı aştık. Ancak önümüzdeki tüm maçlar çetin. Bunun bilinciyle çalışıyoruz. Her maçımızı zor görüp o bağlamda çalışmamızı sürdürürsek kazanma adına büyük yol katederiz. Biz de bunu yapıyoruz" ifadesini kullandı.

HEDEF İÇİN GÜCÜMÜZ VAR
Hedeflerinin Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne sokmak olduğunu belirten Güneş, "Bu lige girebilmek için seviyemizi Avrupa takımları düzeyine getirmeyi hedefledik. Şampiyonlar Ligi'ne ikinci olarak veya şampiyon olarak girebiliriz. Biz şampiyon olarak girmek istiyoruz. Trabzonspor olarak bunu başarabilecek güce de sahibiz" dedi.

PASFOTOMAÇ