BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

G.Saray'da değişim rüzgarları

Galatasaray, geçen haftalarda cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle alışılmışın dışında kadrolarla sahaya çıktı. Bu değişim bu hafta da yaşanmaya devam edecek.

Abone ol Cimbom değişiyor

Geçen hafta cezalı olan Orhan Ak ve Cihan, Samsunspor maçında 11'deki yerini alacak Bu haftanın cezalıları Ergün ve Ayhan'ın yerine ise Hasan Şaş ile Volkan Arslan görev yapacak.

UĞUR-HAKAN KULÜBEYE
GALATASARAY'DA nöbet değişimi. Sakaryaspor maçında kart cezalısı oldukları için oynayamayan Orhan ak ve Cihan Samsun maçında 11'deki yerlerini alırken genç Uğur ve Hakan Ünsal tekrar yedek kulübesine dönecek. Bu arada Sakarya maçında kart cezalısı durumuna düşen Ergün ve Ayhan'ın yerine ise Samsun'da Hasan Şaş ve Volkan görev yapacak. Böylelikle Hasan Şaş uzun bir aradan sonra ilk 11'de forma giyecek...

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ
DÜNKÜ idman öncesi teknik direktör Hagi, saha içinde futbolcularıyla toplantı yaparak, Samsunspor maçındaki beklentilerini anlattı. Uzun sakatlığının ardından ilk kez forma giyecek olan Hasan, hırslı futboluyla dikkat çekti. İdmanda Sakarya maçında dizine darbe alan Hakan Ünsal ve midesini üşüten Hakan Yakın takımdan ayrı çalıştı. Futbol şube sorumlusu sorumlusu Fatih Gökşen'in takip ettiği çalışmayı 150 kadar taraftar da izledi.

PASFOTOMAÇ