BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta üç pas çalışması

Çalımbay, "G.Antep maçında 3 pas yapamadık ve zorlandık" diyerek dünkü idmanı "Pas"a ayırdı. Futbolcuların uyumunu gören Çalımbay'ın neşesi yerine geldi.

Abone ol Beşiktaş üç pas yapacak!

Çalımbay, "G.Antep maçında 3 pas yapamadık ve zorlandık" diyerek dünkü idmanı "Pas"a ayırdı. Kıran kırana geçen çalışmada Tayfur'un ekibi, Sergen'in ekibine karşı üst üste 14 pas yapınca genç hocanın keyfi yerine geldi.
***

Pas-ifize edin

Rıza Çalımbay, dünkü idmanda "G.Antep maçında çok zorlandık. Bu yüzden rakip dokunmadan üst üste 10 pas yapacaksınız" şartı koydu; Tayfur'un takımı 14 pasla rekor kırdı.

Beşiktaş üst üste aldığı galibiyetlerle hem moral buldu, hem de zirve takibini sürdürüyor. Rıza Çalımbay yönetimindeki teknik kadro dünkü idmanda futbolculara tatlı sert uyarılarda bulundu. 1.5 saat süren ve temponun yüksek olduğu idmanda Çalımbay takımı iki gruba ayırdı. Birinci grup kondisyon çalışması uygularken, diğer grup ise top çevirme çalışması yaptı.

KESKiN KONUŞTU
YARDIMCI antrenör Gökhan Keskin; dar alanda iki takım halinde top çevirme çalışmasından önce net konuştu. Keskin, "G.Antep maçında 1-0 öne geçtikten sonra üst üste 2-3 pas yapmakta zorlandık. Rakip basınca topu çıkaramadık. Üst üste 3 pas yapsak hem rakibin direnceni kırardık hem de skoru farka taşırdık. Topu aldığınızda kaybetmeyin ve çevirin. Bunu yapmazsanız maçta yanarız" dedi.

TAYFUR YiNE KAZANDI
KESKiN'iN bu konuşmasından sonra Sergen ve Tayfur'un takımları, belirlenen alanda rakibin dokunmaması şartıyla üst üste 10 pas yapma hedefi koydu. Ancak kızışan rekabette bu rakam 8'e indi. 20 dakika süren bu çalışma içinde Tayfur'un kaptanlığında Tümer, Emre, A.Hassan, Juanfran ve Mustafa Doğan'dan oluşan takım, bir defaya mahsus üstüste 14 pas yaparak iddiayı Sergen'in takımına karşı kazandı. Futbolcuların hırsı, neşesi ve özellikle Tayfur'un zafer naraları dikkatlerden kaçmadı.


PASFOTOMAÇ