BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları son bölüm-22. bölüm fragman izle

Güneşin Kızları son bölümde Savaş bombayı patlattı son bölüm izleyin. Nazlı'yı sevdiğini söyleyen Savaş'a Haluk ve Güneş ne diyecek? Selin ve Ali'nin arasına ise kıskançlık girer. Güneşin Kızları 22. bölüm fragmanları internethaber'de

Abone ol

Güneşin Kızları son bölüm dün yine efsane bir bölüm ile ekran başına kilitledi. Güneşin Kızları son bölüm izleyin. Güneşin Kızları son bölümde Savaş her şeyi göze alıyor ve tüm ailenin karşısında Nazlı'yı sevdiğini söylüyor. Haluk, Güneş ve Rana duydukları karşısında şok oluyor. Haluk ve Güneş ise bir kez daha geçmişiyle yüzleşiyor. Alie ve Selin'in arasındali kıskançlık iddiası krizi ise olaylı biter. Güneşin Kızları 22. bölümde neler olacak? Güneşin Kızları 22. bölüm fragmanları internethaber'de olacak...

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLEYİN

Güneşin Kızları son bölümde neler yaşandı? Savaş, Haluk’la yüzleşince geçmişte yaşadığı travması tetiklenir. Baygınlık geçirir ve uyandığında hiçbir şeyi hatırlamamaktadır.

Nazlı, Savaş’ın geçmişi hatırlamak için hap içtiğini öğrenir ve Rana’nın karşısına çıkar. Rana’yı Savaş’a yaptıkları için suçlar. Rana daha fazla dayanamaz.

Güneş’e Nazlı ile Savaş’ın ilişkisi olduğunu söyler. Haber aileye bomba gibi düşer. Selin ile Ali restleşir. Ali, Selin’in tamamen kıskançlıktan böyle davrandığını söyler. Selin, kabullenmez. Ali ile Selin iddiaya girerler. Selin, kıskanıyordur ve Ali Selin’in kendi ağzından bunu duymaya kararlıdır.



Ahmet, bar açmaya karar verir. Levent isimli bir iş adamı sürpriz bir şekilde Ahmet’le ortak olmak ister.

GÜNEŞİN KIZLARI 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

GÜNEŞİN KZILARI SON BÖLÜM İZLEYİN

Güneş eve döndü. Yokluğunda Rana’nın kızlara yaptıklarını öğrendi ve bir daha tekrarlanmayacağından emin olmaya karar vedi. Rana ile Güneş karşı karşıya geldi.



Haluk, klinikten çıktı. Yaptıklarından çok pişman oldu. Güneş ise, Haluk’un yanındaydı. Haluk’un ailesiyle arasını düzeltmesi için, herkesi Haluk’un annesinin evine davet etti.