BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'den ihraç edilen Batum fena saydırdı!

CHP'den ihraç edilen eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum, aylar sonra ilk kez konuştu. CHP yönetiminde AK Parti'nin iktidarını isteyen bazı kesimlerin yerleştirdiği bazı isimler olduğunu iddia eden Batum, CHP'li İnce'ye de kongre için destek verdi.

Abone ol

Eski CHP'li Süheyl Batum'dan CHP yönetimine veryansın! Partiden ayrıldıktan sonra ilk kez konuşan Batum, Gürsel Tekin ile birlikte parti yönetiminde bulunan bir kaç kişinin küresel sistemin adamları olduğunu söyleyerek, Muharrem İnce'nin adaylığına da destek verdi.

CHP'den ihraç edildikten sonra ilk kez konuşan Batum, CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Batum CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve birkaç isim

Batum, Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye heyet gönderdiğini ve AK Parti'nin iktidardan indirilmesini istediğini iddia etti

sayarak bu kişilerin küresel sistemin adamları olduğunu ileri sürdü. CHP Genel Merkezi'nin beğenmediği isimlerin Halk TV'ye çıkamayacağını da söyleyen Batum, kendisini programa çıkarmak isteyen Ruhat Mengi'ye baskı yapıldığını iddia etti. İşte Batum'un sözleri;

"AK PARTİ'Yİ DEVİR BENİ GETİR"

"CHP malesef bugünkü yönetimi ile sistemin güvenilir bir parçası haline dönüşmüştür. Bugün partiyi temsil eden insanlara bakıyorsun, Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu, Mehmet Bekaroğlu, Sezgin Tanrıkulu, bunlar sistemin en sevdiği adamlar. Bunların sisteme karşı olduğu tamamen palavra. Bu sistem zaten AKP'yi iktidara getirdi. Siz Amerika'ya adam göndererek, 'AKP'yi devir, beni getir' diyebilir misiniz."

CHP'DEN HALK TV'YE BASKI

Halk TV'ye sistemin beğenmediği adamı çıkartmazlar. Beni Ruhat Mengi bir programa çıkarıyordu, çıkarmadılar. Oraya o gün özel denetimci gönderdiler ve sordular Mengi'ye, 'neden bunları çıkarıyorsun' diye. Çıkartmaktan korktular. Ruhat Mengi'yi sorguya çekip, 'bunu çıkartma' dediler.

BEKAROĞLU'NA ELEŞTİRİ

Biz laikliğin bekçisiyiz, Bekaroğlu ile bunu koruyacağız diyorlar. Bekaroğlu hayatını laikliğe karşı geçirmiş bir adam. İstediğin kadar trollerinle bunun gibi solcu adam gelmedi desin farketmez, Bekaroğlu hayatını laikliğe karşı mücadeleyle geçirmiş.

CHP'Lİ İNCE'YE DESTEK

Batum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadaysa CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce'ye destek verdi. Batum "Muharrem İnce'nin söylediklerine de gerekçelerine de tamamen katılıyorum. Sorunumuz kişilerle değil, ister iktidar ister muhalefet olsun, temsilcisi oldukları bu ''sistem" ile olmalıdır." yazdı.