BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.442,77
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li eski vekil Bahçeli'ye sert sözler!

MHP eski milletvekili Nazif Okumuş, Bahçeli'nin vesveseler ve dedikodularla partiyi yönetmeye çalıştığını söyledi. Partide lider sorunu bulunduğunu da iddia eden Okumuş, seçmenin MHP'yi değil Bahçeli'yi cezalandırdığını söyledi.

Abone ol

MHP'nin eski milletvekillerinden Nazif Okumuş, 1 Kasım'da MHP'nin değil Bahçeli'nin cezalandırıldığını söyledi. Çok sert sözlerle MHP liderine yüklenen Okumuş, Bahçeli'nin otoriter bir tutum sergilediğini, aldığı kararlarda da kimseye danışmadığını ileri sürdü. İşte Okumuş'un Bahçeli'yi yerden yere vuran o sözleri;

Nazif Okumuş, CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'de 1 Kasım seçimlerini


MHP'li Okumuş, Bahçeli'nin Akşener ile ilgili sözlerine de tepki gösterdi

 değerlendirdi. Seçmenin MHP'yi değil Bahçeli'yi cezalandırdığını söyleyen Okumuş, MHP'de lider sorunu bulunduğunu; partinin her kademelerinde bu sorunun yoğun biçimde tartışıldığını iddia etti. 

"BAHÇELİ KOMİK OLUYOR"

Bahçeli'nin zaman zaman MYK toplantılarında sesini yükselterek, kendini kaybettiğini, vesveseler ve kuşkularla partiyi yönetmeye çalıştığını iddia eden Okumuş şunları söyledi;

"Sayın Bahçeli'yi tanıdığım için söylüyorum. Bahçeli bunları sever. İnanlarla bire bir konuşurken, kendi sohbetlerinde hatta MYK toplantılarında bile Bahçeli bir anda kendini kaybeder "Ankara'nın bilmem kaç ofisinde, şu kadar insan şu kadar partimizin aleyhine propaganda yapıyor. Şu kadar insan dedikodu yapıyor" der. Sanki, elinde özel bir çalışma varda bunları söylüyor. Bir de sayılar verir. Komik oluyor bunlar. Arkadaşlarımız da birbirine bakarak kıs kıs külerler. O bunlar karşılık buluyor zanneder bu konuşmalarının. Bu vesveseleriyle, kuşkularıyla bir şekilde hapseden bir kimlik olarak karşımıza çıkıyor.

"MHP DEĞİL BAHÇELİ CEZALANDIRILDI"

7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar olan süreçle ilgili olarak hiç kimse MHP'yi cezalandırmaya çalışmadı. Bahçeli'ye bir ders vermek istedi MHP'ye oy verenler. Bu seçimlerde MHP oylanmadı bana göre Bahçeli oylandı. Buna inanarak söylüyorum.

MHP'ye oy kullanmışlar; ancak oy pusulalarını sandığa atmamışlar, ceplerine koymuşlar. Gösteriyorlar MHP'ye oy verdik; ancak atmadık diye. Bu çok önemli bir mesajdır alanabilene. Dolayısıyla herkes Bahçeli'nin otoriter tutumundan şikayet ediyor. Bahçeli'nin meseleleri arkadaşlarıyla konuşmamasından şikayet ediyor. 

SESİNİ YÜKSELTTİ, BAHÇELİ'YE SAYDIRDI

Ona gider yap buna gider yap! Aldım seni Meclis başkanvekilliğinden de! Al işte sana da millet vermedi bunu. Sana vermedi Meclis başkanvekilliğini. Neden konuşuyorsun sen bunu. Yüreğimiz yanıyor arkadaş. Böyle sesimi yüksettiğim zaman inanılmaz kendime kızıyorum. Ben inanıyorum ki en azından MHP'liler inanıyor bize. Bu kadar otoriter oluyorsun, daha seçim gecesi koalisyon kurmayacağını açıklıyorsun, kendini muhalefete konumluyorsun. Sonra da Davutoğlu bana koalisyon teklifi etmedi diyorsun."