BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gümüşlük'te müzik ziyafeti sona eriyor

7. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, yarın klasik müziğin devlerinin dinletileriyle sona eriyor

Abone ol

7. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Piyanist Gülsin Onay, Piyanist Eren Levendoğlu, Perküsyon ustası Burhan Öcal ve modern dansın Türkiye’deki öncülerinden Zeynep Tanbay’ın birlikte sahne alacağı kapanış gösterisiyle son buluyor.

7 yıldır Bodrum’un sanat alanında yüz akı olan ve her konserle, her gösteriyle birbirinden önemli sanatçıları, klasik müzikseverle çatısı altında bir araya getiren Gümüşlük’ün festivali bu yıl da sona eriyor.

Müzik mozaiği

Bir buçuk ay gibi uzun bir süreye yayılan 11 konser ve yaz müzik okulu öğrencilerinin verdikleri konserlerle 20’ye yakın gösterinin gerçekleştiği 7. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’nin kapanış gecesinde yine hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir konser farklı konseptiyle, klasik müziği, vurmalı çalgıları ve modern dansı bir araya getirecek.

Zeynep Tanbay sahnede

Engel & Völkers’in konser sponsorluğuyla, yarın akşam saat 21:30’da Rasyonel Mimarlık, Miko Sail ve Kuryap tarafından sponsorluğu karşılanan prefabrik sahnede gerçekleşecek konser ve Zeynep Tanbay’ın dans performansı ilgiyle bekleniyor.

Programda birlikte sahneye çıkacak olan sanatçılar özgün gösterilerinin yanı sıra Busoni, Scarlatti, Debussy, Bartök, Saygun ve Mozart gibi bestecilerin de eserlerine yer verecekler.

Biletler 20 TL

Bilet fiyatları 20 TL olan festivalin biletlerine Hızma Hediyelik, Barlar Sokağı, İmge Kitabevi, Oasis Alışveriş ve Kültür Merkezi ve Gümüşlük Eklisia'dan ulaşabilirsiniz