BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP Osmangazi'den 'hayır'lı skeç

CHP Osmangazi İlçe Teşkilatı üyeleri, yaklaşan referandum öncesi ilgili "Niçin Hayır" konulu tiyatro skeci sahneledi.

Abone ol

Orhangazi Parkı'nda düzenlenen ilginç tiyatrolu basın toplantısında, CHP'li üyeler referandum 'hayır' oyu kullanılmasıyla ilgili skeçler sundu. Skeçlerin yanı sıra şarkıların da seslendirildiği gösteride, yeni Anayasa aleyhinde mesajlar verildi.

Partililerin ilgi gösterdiği tiyatrolu basın açıklamasına, bir vatandaş tepki gösterdi. Skeçte oynayan gençleri eleştiren vatandaşın tepkisi büyümeden önlendi.

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Zafer Ekici, yeni Anayasa'nın tam anlamda halk için yapılmadığını belirterek, "Bu değişiklik niçin 5-6 sene önce yapılmadı? İçi tereddütlere dolu 24 maddenin yanında 2 tane kendileri için hazırlanan maddeyi koyarak aklanma fırsatı yakalamak istiyorlar'' iddiasında bulundu.

10. YIL MARŞIYLA SON BULDU

Yapılan değişikliklerle asıl hedefin demokrasi olduğunu düşünmediklerini kaydeden Ekici, ''Söz veriyoruz, halkın gerçek Anaysası'nı halk ile birlikte uzlaşı ile yapacağız. Korku imparatorluğunu kaldırarak barış ve sevgi tohumlarını atacağız. Kardeşçe yaşamanın mutluluğunu Türkiye'de olacağı gibi Bursa'da da gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.

Skeçli basın açıklaması Onuncu Yıl Marşı'nın okunmasıyla son buldu.