BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Gül'ü gören bu kız neden ağladı?

19 Mayıs nedeniyle Çankaya Köşkü'ne çıkan 81 ilin gençlik temsilcilerinden biri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü karşısında görünce ağlamaya başladı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 81 ilden gelen gençlik temsilcilerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Gençlerin bayramını kutlayan Gül, Zonguldak temsilcisi Ecehan Topal'ın, tokalaştığı sırada heyecanlanarak ağlaması üzerine, kız öğrenciyi teselli etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı Gül, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgün ve beraberindeki 29. Gençlik Haftası'na katılacak 81 ilden gelen gençlik temsilcilerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Gül, gençlerle Çankaya Köşkü'nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençlerin geldikleri illerin dokusunu, çeşitliliğini, farklılığını, birlik ve beraberlik halinde sunduklarını söyledi.

Gençlerle biraraya gelen Gül, devlet olarak tüm imkanları gençlere sunmak için seferber olduklarını belirterek, "Bunun için uğraşıyoruz, rüyamız bu. Sizleri en donanımlı ve en iyi şekilde yetiştirmek ama sizler de bunun kıymetini bileceksiniz ve bu uğurda çok çalışacaksınız, vaktinizi boşa harcamayacaksınız. Bugün vaktinizi boşa harcarsanız yarın o zaman bunun acısını çekersiniz" dedi.

1.20110519164531.jpg

GENÇ KIZ BİRDEN AĞLAMAYA BAŞLADI

Konuşmaların ardından öğrenci temsilcilerinin tek tek bayramını kutlayan Gül, Zonguldak temsilcisi Ecehan Topal'ın, Gül ile tokalaştığı sırada heyecanlandığını belirterek ağlaması üzerine, kız öğrenciyi teselli ederek birlikte fotoğraf çektirdi.