BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Gülen'in bandrollü kasetleri şaşırttı

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Gülen'in bedava dağıtılan görüntülü kasetlerin bant çözümlerini köşesine taşıdı.

Abone ol

Sabah si yazarı , Fethullah Gülen'in bandrollü olarak dükkanlarda satılan ya da bedava dağıtılan kasetlerinde geçtiğini iddia ettiği konuşmaların dökümünü yayınladı. 

Cemaatin hedef tahtasındaki yazarlardan Kütahyalı, "Best of Pensilvanya" başlıklı yazısında  Gülen'i kızdıracak bir yazı kaleme aldı.

"Altını çizerek söylüyorum. İstihbarat yöntemleriyle elde edilmiş gizli telefon ve ortam dinleme verileri değil bunlar." diyen yazar, görüntülü kayıtların bant çözümlerini yazdı. Yazarın "İşte buyrun bandrollü Best of Pensilvanya" dediği işte o kayıtlar:

İKİ ANA HEDEF: MÜLKİYE VE ADLİYE 

Arkadaşlarımızın Mülkiye ve Adliye'deki mevcudiyeti, İslam'ın geleceği adına bu işin garantisidir yani. Bu açıdan Adliye'de, Mülkiye'de veya başka bir hayati müessesede bizim arkadaşlarımızın mevcudiyeti, öyle ferdi mecburiyetler şeklinde ele alınıp öyle değerlendirilmemelidir.
Yani bunlar gelecek adına bizim o ünitelerde garantimizdir. İstikbale yürümek için, sistemin püf noktalarını keşfedin. Hâlâ bu sistem devam ediyor. Bu sistem içinde arkadaşlarımız istikbale yürüyeceklerdir. Öyleyse o sistemin püf noktalarını bilmeleri lazım, keşfetmeleri lazım. Aşmaları lazım. Bu da meselenin diğer bir yanıdır.

GERİ ÇEKİLİYOR GİBİ YAPACAK

Kuvvet dengesinin olmadığı yerde kuvvete başvurmayacaksınız. Teknik- taktik yerinde sizin kalbiniz önemli. Dıştan bizi bazıları korkaklıkla itham edecekler. Fırsat bulup, hep yolunuza devam ediyorsanız, yine orada o esnekliği gösterecek, o eksantriği kullanacak, geriye çekiliyor gibi yapacak, fakat adımlarınızı daha açıp ileriye gideceksiniz. İster Mülkiye'de çalışan arkadaşlarımız olsun, ister Adliye'de çalışan arkadaşlarımız olsun herkes için söz konusudur bu.

AVUKAT DA KİRALAYACAKSINIZ HAKİM DE KİRALAYACAKSINIZ

Orda icabında mahkemenin altını üstüne getireceksin, avucuna alacaksın. Arkadaşlara diyorum ki ben; bin döktüreceksin, belki geriye bir dönecek. Bir milyar vereceksiniz, on milyonluk tazminat davası alacaksınız. Yani bu da mahkûm etmektir yani. Avukat da kiralayacaksınız, hâkim de kiralayacaksınız.